Aerosmith: «Είμαστε καλύτεροι στα live από τους Rolling Stones»

aerosmith
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Οι γερόλυκοι του rock n’ roll υπόσχονται πολλές εκπλήξεις στην τελευταία τους ευρωπαϊκή περιοδεία.

Ο ντράμερ των Aerosmith, Joey Kramer, πιστεύει ότι το συγκρότημά του δίνει καλύτερες συναυλίες από ό,τι οι Rolling Stones. Οι βετεράνοι Aerosmith ανακοίνωσαν πέρσι ότι το 2017 θα πραγματοποιήσουν την «Aerovederci» περιοδεία, την τελευταία τους στην Ευρώπη. Στη συνέντευξή του στο Classic Rock, ο Kramer είπε: «Πρώτα από όλα, όσον αφορά τους Aerosmith, δεν υπάρχει άλλο συγκρότημα το οποίο να υπάρχει για σχεδόν 50 χρόνια και να έχει ακόμα τα αρχικά πέντε άτομα».

Στη συνέχεια, ο Kramer σχολίασε ότι «όλοι επαινούν τους Rolling Stones, λέγοντας πως έκαναν το ένα ή το άλλο. Ποτέ δεν με ενδιέφεραν οι Stones. Δεν είχαν ποτέ τίποτα να μου προσφέρουν μουσικά, ειδικά στο τομέα των ντραμς». Συνεχίζοντας, ο Kramer εξήγησε ότι «οι Stones δεν είναι το αυθεντικό συγκρότημα και δεν με ενδιαφέρουν. Νομίζω ότι αν έρθει κανείς να δει μια συναυλία των Aerosmith, θα καταλάβει ότι παίζουμε πολύ καλύτερα από αυτούς, το οποίο είναι γελοίο γιατί δεν είναι τόσο καλοί ζωντανά. Ναι, είναι αυτοί που είναι, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο συγκρότημα εκεί έξω σήμερα που κάνει αυτό που κάνουμε».

Αναφορικά με την τελευταία τους περιοδεία, ο κιθαρίστας των Aerosmith, Brad Whitford, υποσχέθηκε στο ΝΜΕ ότι θα είναι «ένα από τα μεγαλύτερα rock n’ roll shows». Ο Whitford εξήγησε ότι έχουν «ξεζουμίσει» το rock n’ roll και δεν ξέρει πόσο μπορεί να καινοτομήσει κανείς ή να κάνει κάτι διαφορετικά. Ο ίδιος πάντως ξεχώρισε τους U2 για τις ζωντανές συναυλίες τους. Τέλος, αποκάλυψε ότι στην «Aerovederci» περιοδεία θα παίξουν, πέραν των μεγάλων επιτυχιών τους, πολλά σπάνια τραγούδια από την δισκογραφία τους.