Συγκινητικό αφιέρωμα της Stella McCartney στον George Michael

stella-mccartney-george-michael-faith Francois Mori
ΤΡΙΤΗ, 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Το «Faith» του εκλιπόντα αστέρα επέλεξε η σχεδιάστρια για να κλείσει την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.

Η Stella McCartney ολοκλήρωσε την επίδειξή της στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού την Δευτέρα με ένα αφιέρωμα έκπληξη στον George Michael. Τα μοντέλα της φθινοπωρινής/χειμερινής συλλογής βγήκαν στη σκηνή στο τέλος, τραγουδώντας και χορεύοντας σε ένα ρεμίξ της μεγάλης επιτυχίας του εκλιπόντος καλλιτέχνη, το «Faith».

Ο George Michael είχε αναπτύξει στενή σχέση με τον χώρο της μόδας και είχε χρησιμοποιήσει πέντε από τα μεγαλύτερα μοντέλα της δεκαετίας του 1990 – τις Naomi Campbell, Linda Evangelista, Tatjana Patitz, Christy Turlington και Cindy Crawford – στο βιντεοκλίπ του «Freedom 90». Δυο χρόνια αργότερα, στο βιντεοκλίπ «Too Funky», εμφανίστηκαν οι Eva Herzigova, Linda Evangelista και Tyra Banks.

Reuters

Η Stella McCartney τίμησε με τον τρόπο της την μνήμη του George Michael στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.

Ο ξαφνικός θάνατος του George Michael ανήμερα των Χριστουγέννων του 2016 σκόρπισε θλίψη στον χώρο του θεάματος, με πολλούς καλλιτέχνες να εξαίρουν τον καλλιτέχνη για την φιλανθρωπία και το ήθος του. Η κηδεία του Michael έχει καθυστερήσει, λόγω των τοξικολογικών εξετάσεων στο πλαίσιο των ερευνών για τα αίτια θανάτου.