Fadi Fawaz: «Τώρα μπορώ να πενθήσω τον George Michael»

george-michael Dylan Martinez
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Ο σύντροφος του τραγουδιστή μιλά για τις φήμες και τις κατηγορίες εις βάρος του.

Ο Fadi Fawaz, ο σύντροφος του George Michael τα τελευταία χρόνια μέχρι το θάνατό του, δήλωσε «δικαιωμένος» μετά την ανακοίνωση των αρχών του Oxfordshire. Σύμφωνα με την έρευνα του ιατροδικαστή, ο δημοφιλής τραγουδιστής πέθανε από φυσικά αίτια και πιο συγκεκριμένα από διατατική μυοκαρδιοπάθεια με μυοκαρδίτιδα και λιπώδες ήπαρ. Στη συνέντευξή του στην Mirror, ο Fawaz σχολίασε πως οι κατηγορίες αναφορικά με ενδεχόμενη εμπλοκή του στον θάνατο του τραγουδιστή ήταν «ιδιαίτερα επώδυνες» και πως είναι χαρούμενος που η αλήθεια βγήκε προς τα έξω.

«Νιώθω δικαιωμένος. Ο George μπορεί τώρα να αναπαυθεί εν ειρήνη. Είμαι χαρούμενος που μπορώ τώρα να ξεκουραστώ και που μπορούμε όλοι να ξεκουραστούμε», δήλωσε στην εφημερίδα. «Είμαι βέβαιος ότι ο George είναι χαρούμενος τώρα. Μπορούμε να προχωρήσουμε. Μπορώ τώρα να γιορτάσω τη ζωή, τον έρωτα που είχαμε και να συνεχίσω μόνος», συνέχισε ο Fawaz.

Twitter

Ο Fadi Fawaz γνώρισε τον George Michael το 2009.

Αναφορικά με τις φήμες ότι ο Michael πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, απάντησε ότι του έφεραν μεγάλη αναστάτωση, δυσκολίες και απερίγραπτο πόνο τους τελευταίους μήνες. Ο Fawaz κατέληξε λέγοντας ότι «τώρα μπορώ να ξεκινήσω να πενθώ, χωρίς να με κοιτάνε περίεργα», περιγράφοντας πως ένιωθε άβολα περπατώντας στον δρόμο από τα βλέμματα και την συμπεριφορά του κόσμου απέναντί του.