Δεν ετοιμάζει τελικά υπηρεσία streaming η Taylor Swift

taylor-swift
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Αντίθετα προετοιμάζει μια εφαρμογή για το fan club της με αποκλειστικό multi-media υλικό.

Το περιβάλλον της Taylor Swift διέψευσε της φήμες ότι η τραγουδίστρια ετοιμάζει να λανσάρει τη δική της υπηρεσία streaming. Αντίθετα, η πηγή ισχυρίζεται ότι η Swift ετοιμάζει μια εφαρμογή για το fan club της, μέσω του οποίου οι οπαδοί της θα μπορούν να αποκτήσουν αποκλειστικό merchandise, να παρακολουθήσουν βίντεο και να ακούσουν μουσική, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να συμπεριλαμβάνει κάποιο είδους mobile game.

Η διάψευση ήρθε μετά από ένα πρόσφατο άρθρο στο TMZ που αναφέρει ότι η Swift έχει κατοχυρώσει το trademark για τον όρο «Swifties». Στα σχετικά έγγραφα το «Swifties» περιγράφεται ως μια υπηρεσία streaming που περιλαμβάνει multi-media υλικό το οποίο δεν θα μπορεί να κατεβάζει ο χρήστης στην συσκευή του.

Η Swift δεν έχει και την καλύτερη σχέση με τις υπάρχουσες υπηρεσίες streaming. Το 2014 μάλιστα είχε κατεβάσει την μουσική της από το Spotify λόγω των όρων και των ποσοστών. Αργότερα έδωσε στο Apple Music τα αποκλειστικά δικαιώματα streaming του «1989», όταν η Apple άλλαξε την πολιτικής για πνευματικά δικαιώματα. Η αλλαγή πολιτικής ήρθε σε απάντηση μια ανοιχτής επιστολής της Swift αναφορικά με το θέμα.