Tο σπίτι της Amy Winehouse... προς πώληση

to-spiti-tis-amy-winehouse-pros-polisi

ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Η οικογένεια της 27χρονης τραγουδίστριας, που άφησε πριν από ένα χρόνο την τελευταία της πνοή, αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι της στο Camden του Λονδίνου, στο οποίο και βρέθηκε νεκρή.

Η γνωστή τραγουδίστρια έδινε πολύχρονη μάχη με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, αλλά όπως αποδείχτηκε δεν είχε καταφέρει να απεξαρτηθεί από αυτά. Οι fans της Winehouse είχαν μετατρέψει την αυλή του σπιτιού της σε έναν άτυπο τόπο «λατρείας», αφήνοντας μπουκάλια με αλκοόλ, τσιγάρα, σημειώματα, φωτογραφίες και λουλούδια ως φόρο τιμής.

Δέκα μήνες μετά, οι συγγενείς της δήλωσαν ότι δεν θα ήταν σωστό για κανένα μέλος της οικογένειας να μείνει εκεί και αποφάσισαν να πουλήσουν το σπίτι έναντι 2,7 εκατομμυρίων λιρών.

Ένας άλλος λόγος –σύμφωνα με πληροφορίες της Sun- είναι και τα έξοδα συντήρησης του σπιτιού που είναι υπέρογκα. Το σπίτι διαθέτει -ανάμεσα στα υπόλοιπα δωμάτια- τρία υπνοδωμάτια και τρία χωλ με ξεχωριστούς κήπους και αυλές.

Σύμφωνα με πηγές, συζητείται επίσης, η πιθανότητα η κατοικία της Amy μπορεί να φιλοξενήσει τα κεντρικά γραφεία του Amy Winehouse Foundation, ένα ίδρυμα που θα υπερασπίζεται θέματα για τα οποία ήταν ευαισθητοποιημένη η τραγουδίστρια.