Έρχεται τηλεοπτική σειρά με τους Gorillaz

gorillaz
ΤΡΙΤΗ, 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Ο Morrissey, η Sade και η Dionne Warwick αρνήθηκαν να συνεργαστούν μαζί τους στον τελευταίο δίσκο τους.

Παράλληλα με την επιστροφή τους στην δισκογραφία, με το «Humanz» στις 28 Απριλίου, οι Gorillaz αποκάλυψαν πως ετοιμάζονται για μια τηλεοπτική εκπομπή. Σε συνέντευξη με το περιοδικό Q, οι Damon Albarn και Jamie Hewlett δήλωσαν ότι η σειρά θα έχει δέκα επεισόδια και πως είχαν έρθει κοντά σε συμφωνία για μια animated ταινία με την DreamWorks. Τελικά τα σχέδια δεν ευωδώθηκαν, καθώς η ταινία «θα ήταν πολύ σκοτεινή για να ξοδευτούν μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια».

Το «Humanz» των Gorillaz κυκλοφορεί στις 28 Απριλίου.

Στην ίδια συνέντευξη, οι δυο μουσικοί αποκάλυψαν επίσης ότι ο Morrissey αρνήθηκε να εμφανιστεί στον νέο δίσκο τους μετά από μια ανταλλαγή e-mail που κράτησε ένα μήνα. Αντίστοιχα αρνητικές στο ενδεχόμενο συνεργασίας ήταν ή Sade και η Dionne Warwick. Σύμφωνα με τον Albarn, η Warwick αρνήθηκε την πρόταση των Gorillaz καθότι θεωρεί ότι οι στίχοι τους αντιβαίνουν στις θρησκευτικές της πεποιθήσεις. Ο Albarn σχολίασε ότι δεν παίρνει την απόρριψη προσωπικά.

Consequence Of Sound

Ο Albarn αποκάλυψε ότι έχει άλλα «40 με 50» τραγούδια των Gorrilaz να ολοκληρώσει.

Παρά τις αρνητικές απαντήσεις που εισέπραξαν από τους προαναφερθέντες, ο νέος δίσκος των Gorillaz περιλαμβάνει συνεργασίες με τους De La Soul, Mavis Staples, Pusha T και Grace Jones μεταξύ άλλων. Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στον Zane Lowe, ο Albarn είχε αποκαλύψει πως υπάρχουν «άλλα 40 με 50 τραγούδια» των Gorillaz τα οποία δεν συμπεριλήφθηκαν στον καινούριο δίσκο και τα οποία ολοκληρώνει σιγά σιγά.