Το «Lazarus» του Bowie θα γίνει εμπειρία εικονικής πραγματικότητας

virtual-reality-headsets Albert Gea
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

To Performance Festival του Λονδίνου θα προσφέρει στο κοινό του μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Το musical που έγραψε ο David Bowie, το «Lazarus», αναμένεται να μεταπηδήσει από το σανίδι στον χώρο της εικονικής πραγματικότητας. Η παράσταση ανέβηκε στο Kings Cross Theatre του Λονδίνου από τον Νοέμβριο του 2016 μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου 2016, μετά από μια σειρά παραστάσεων στη Νέα Υόρκη από τα τέλη του 2015 έως τις αρχές του 2016.

Rolling Stone

Από την παράσταση του «Lazarus».

Η νέα εκδοχή της παράστασης, σύμφωνα με το What’s On Stage, θα αποτελέσει κομμάτι του Performance Festival το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο μουσείου V&A του Λονδίνου, από τις 21 μέχρι τις 30 Απριλίου. Εκεί, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να βιώσει το musical του Bowie μέσω VR headsets.Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη σελίδα του μουσείου.

Associated Press

Υλικό από την παράσταση θα προβληθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «From VHS to VR», η οποία έχει προγραμματιστεί για την τελευταία μέρα του φεστιβάλ. Τα κλιπ, στα οποία εμφανίζονται οι πρωταγωνιστές της παράστασης Michael C Hall, Amy Lennox και Sophia Anne Caruso, μαγνητοσκοπήθηκαν σε μια από τις παραστάσεις του Ιανουαρίου. Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Emily Harris, επιμελήτρια του National Video Archive Of Performance, για τη διαδικασία μαγνητοσκόπησης του υλικού.