Ντουέτο Bruce Springsteen και Joe Grushecky κατά Trump

bruce-springsteen-Joe-grushecky
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

«Πώς θα μπορούσε ένα τέτοιος άνθρωπος να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ;», αναρωτήθηκε ο Grushecky.

Ο Bruce Springsteen και ο frontman των Houserockers Joe Grushecky συνεργάστηκαν σε ένα νέο τραγούδι κατά του προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump, το «That’s What Makes Us Great». Ο Springsteen δεν έχει κρύψει τη δυσαρέσκεια του με τις πολιτικές που ακολουθεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ (ιδιαίτερα στο μεταναστευτικό κομμάτι) και τον Ιανουάριο χαρακτήρισε τη χώρα «ένα έθνος μεταναστών».

Αναφορικά με το νέο τραγούδι, ο Grushecky αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη Pittsburgh Post-Gazette ότι ήταν έτοιμο πριν καν ξεκινήσει της συζητήσεις για συνεργασία με τον Springsteen. «Του το έστειλα και του άρεσε. Τον ρώτησα εάν θα ήθελε να το τραγουδήσει», εξήγησε ο Grushecky, για να σχολιάσει στη συνέχεια πως ο Springsteen έβαλε τη δική του χαρακτηριστική πινελιά στο τραγούδι.

Washington Post

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump είχε μιμηθεί την αναπηρία και κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δημοσιογράφος των New York Time Serge Kovaleski.

Συνεχίζοντας, ο frontman των Houserockers δήλωσε πως ο Trump έχασε την ψήφο του όταν άρχισε να χλευάζει άτομα με ειδικές ανάγκες. «Πώς θα μπορούσε ένα τέτοιος άνθρωπος να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ;», αναρωτήθηκε ο Grushecky. Το «That’s What Makes Us Great» είναι διαθέσιμο προς αγορά από την ιστοσελίδα του Grushecky.