Ο Bill Murray ετοιμάζει δίσκο κλασικής μουσικής και λογοτεχνίας

bill-murray Chris Pizzello
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Ο δίσκος του ηθοποιού, το «New Worlds», θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του, ο Bill Murray, ετοιμάζεται να αφήσει το στίγμα του στον χώρο της μουσικής με έναν δίσκο κλασσικής μουσικής που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι. Στο «New Worlds» ο Murray θα ερμηνεύσει τραγούδια και θα απαγγείλει λογοτεχνία υπό τη μουσική συνοδεία τρίο μουσικής δωματίου.

Ο δίσκος του Murray θα περιλαμβάνει συνθέσεις από τον George Gershwin, τον Stephen Foster και το μιούζικαλ «West Side Story», ενώ ο ηθοποιός θα απαγγείλει αποσπάσματα από έργα των Walt Whitman, Ernest Hemingway και Mark Twain. Οι New York Time αναφέρουν πως τo τρίο που θα συνοδεύει τον ηθοποιό αποτελείται από τον Jan Vogler στο τσέλο, την Mira Wang στο βιολί και την Vanessa Perez στο πιάνο, ενώ θα παίζει συνθέσεις των Schubert, Bach και Piazzolla. Το σχήμα του Murray θα πραγματοποιήσει σειρά συναυλιών στις ΗΠΑ με στόχο «να εξερευνήσει την αμερικάνικη ιστορία και ταυτότητα», ξεκινώντας από το φεστιβάλ της Napa Valley τον Ιούλιο.

NBC

Παράλληλα, ο Murray έχει συνεργαστεί με τον Paul Shaffer, μουσικό διευθυντή της εκπομπής του David Letterman, σε ένα νέο τραγούδι το οποίο θα κυκλοφορήσει για την παγκόσμια ημέρα δισκοπωλείου. Το «Happy Street», όπως προϊδεάζει ο τίτλος του τραγουδιού, γιορτάζει τα απλά θαύματα του κόσμου και την ευχάριστη πλευρά της ζωής. Ήδη έχει κυκλοφορήσει ένα animated βιντεοκλίπ για το τραγούδι, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.