Νέο βιβλίο από τη Ζυράννα Ζατέλη

zuranna-zateli
ΤΡΙΤΗ, 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Το νέο βιβλίο της Ζυράννας Ζατέλη με τίτλο «Τετράδια ονείρων» κυκλοφορεί τον Ιούλιο στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Με ένα παράξενο αλλά και γοητευτικό νέο βιβλίο, που θα κυκλοφορήσει προσεχώς από τις εκδόσεις Καστανιώτη, η Ζυράννα Ζατέλη επιστρέφει και αποκαλύπτει τις θρυαλλίδες της γραφής της, τις µαγικές µύχιες εικόνες που δηµιούργησαν το ατµοσφαιρικό της σύµπαν. Το «Τετράδια ονείρων» είναι ο κόσµος των ονείρων της, η πρωταρχική ύλη της πεζογραφίας της, τα γριφώδη µηνύµατα του υποσυνείδητου που η ίδια επέλεξε να καταγράψει από το χάος της ενύπνιας ζωής.  
 
Αρκετούς µήνες πριν από την κυκλοφορία του επόµενου µυθιστορήµατός της «Ορατή σαν αόρατη» (το Γ’ µέρος της τριλογίας «Με το παράξενο όνοµα Ραµάνθις Ερέβους», που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2018, επτά χρόνια µετά το «Ηδονή στον κρόταφο»), το «Τετράδια ονείρων» λειτουργεί ως προποµπός, αλλά διαβάζονται και ως «επιµύθιο» ολόκληρου του έργου της.
   
Ένα βιβλίο που θα συγκινήσει ταυτόχρονα τον µυηµένο αλλά και τον ανυποψίαστο αναγνώστη, καθώς θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να αντικρίσουν τις πηγές µιας αριστουργηµατικής µυθοπλασίας.