Η Beyoncé προσφέρει υποτροφίες σε τέσσερις φοιτήτριες

beyonce
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Οι υποτροφίες καλύπτουν σπουδές σε τέχνη, μουσική, λογοτεχνία και αφρο-αμερικάνικες σπουδές.

Η Beyoncé μπορεί να είναι παγκοσμίως γνωστή για τις καλλιτεχνικές της επιδόσεις, ωστόσο έχει αναπτύξει και σημαντικό φιλανθρωπικό έργο τα τελευταία χρόνια. Στο πλαίσιο του εορτασμού του ενός έτους από την κυκλοφορία του τελευταίου δίσκου της «Lemonade», η Beyoncé ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της ένα πρόγραμμα υποτροφιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η τραγουδίστρια θα προσφέρει υποτροφίες σε τέσσερις φοιτήτριες που σπουδάζουν τέχνη, μουσική, λογοτεχνία ή αφρο-αμερικάνικες σπουδές. Οι υποτροφίες είναι διαθέσιμες για σπουδές σε τέσσερα ιδρύματα, το Berklee College of Music, το Howard University, το Parsons School of Design και το Spelman College. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της, οι υποτροφίες έχουν στόχο να «ενθαρρύνουν και να στηρίξουν νεαρές γυναίκες που δεν φοβούνται να σκέπτονται έξω από τα πλαίσια και να είναι τολμηρές, δημιουργικές, ενσυνείδητες και με αυτοπεποίθηση».

Το πρόγραμμα υποτροφιών της Beyoncé ξεκινά από το ακαδημαϊκό έτος 2017/2018 και οι ενδιαφερόμενες θα βρουν περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις στις ιστοσελίδες των τεσσάρων κολλεγίων.