Heavy metal ήχοι στο Fringe Festival

heavy-metal-ixoi-sto-fringe-festival

ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου, οι Skysent Lu, Dead Secret και DRAINYOU θα προσφέρουν μια μοναδική βραδιά στο Ghost House Live.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το «Athens Fringe Festival», η ελληνική έκδοση του Edinburgh Fringe, λαμβάνει χώρα σε χώρους στο κέντρο της Αθήνας λειτουργώντας ως ανοιχτό βήμα καλλιτεχνών και ομάδων, αγκαλιάζοντας όλες τις μορφές τέχνης, μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου, τρεις ροκ μπάντες θα προσφέρουν μια μοναδική βραδιά στο Ghost House Live.

Οι Skysent Lu κινούνται σε heavy metal και hard rock μονοπάτια, ενώ η φαντασία τους τους οδήγησε σε αυθεντικούς δρόμους και σε μοναδικές live εμφανίσεις. Τους Skysent Lu αποτελούν οι Νώντας Εμμανουήλ (φωνητικά), Κώστας Καραπέτσας (κιθάρα), Χρήστος Σπυρόπουλος (κιθάρα), Στέφανος Μαλλιαρός (μπάσο) και Αλέξανδρος Βαρσάνης (drums).

Οι Dead Secret παίζουν heavy metal μουσική από το 2009 και αποτελούνται από πέντε φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Σάμο (Αχιλλέας Παπακωνσταντίνου, Θόδωρος Κυριακίδης, Γιάννης Ματζάκος, Bill Pas και Γιάννης Ρούσσος). Σήμερα, εργάζονται πάνω σε δικά τους κομμάτια και φροντίζουν να εμφανίζονται τακτικά live.

Τέλος, οι DRAINYOU είναι οι Χριστίνα Λαϊνοπούλου (φωνητικά), Μάνος Κυρίτλογλου (κιθάρα), Κώστας Μαυρομάτης (μπάσο) και Θεοδόσης Τσατσαρώνης (drums).

Πληροφορίες: Ghost House Live, Λεπενιώτου 26, Αθήνα, είσοδος 5 ευρώ, στις 9 μ.μ.