Κυκλοφορεί νέο single από την PJ Harvey

pj-harvey
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Το «A Dog Called Money / I’ll Be Waiting» κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό επτάιντσων βινυλίων.

Η PJ Harvey πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο single, το «A Dog Called Money», στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το «I’ll Be Waiting», ενώ πρόσφατα δόθηκε στη δημοσιότητα το «Dance On The Mountain», από το ραδιοφωνικό δράμα του BBC Radio 4 «On Kosovo Field».

Το νέο single έκανε πρεμιέρα στη ραδιοφωνική εκπομπή της Lauren Laverne στο BBC Radio 6 και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμών επτάιντσων βινυλίων, που θα είναι διαθέσιμα στην επικείμενη περιοδεία της. Το «A Dog Called Money» θυμίζει αρκετά στο ύφος το «Hope Six Demolition Project», τον τελευταίο δίσκο της PJ Harvey που κυκλοφόρησε το 2016.

BBC

Οι πρωταγωνιστές της ραδιοφωνικής σειράς του BBC, Nico Mirallegro και Michelle Keegan.

Το «Dance On The Mountain» συμπεριλαμβάνεται στο ραδιοφωνικό δράμα «On Kosovo Field», το οποίο εμπνεύστηκε από το ημερολόγιο που κράτησε η PJ Harvey, όταν ταξίδεψε στη βαλκανική περιοχή την περίοδο που δούλευε πάνω στο «The Hope Six Demolition». Κεντρικοί ήρωες του «On Kosovo Field» είναι δυο αδέρφια που γεννήθηκαν στο Κόσοβο και μεγάλωσαν στο Μάντσεστερ, οι οποίοι επισκέπτονται τη γενέτειρα τους όταν μαθαίνουν ότι ανακαλύφθηκε ένα μαζικός τάφος κοντά στο σπίτι τους. Το σενάριο της σειράς φέρει την υπογραφή του Fin Kennedy, ενώ πρωταγωνιστούν η Michelle Keegan και ο Nico Mirallegro.