Ένα street fashion party στο Κολωνάκι για διασκέδαση και shopping

sotris
ΤΡΙΤΗ, 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Τα fashion brands, Zina G., no THINKIN και By Nadia Rapti ενώνουν τις δυνάμεις τους και με motto τους το: ''Alone we can do so little, TOGETHER we can do so much...''πραγματοποιούν στο πολυτελές κατάστημα του Κολωνακίου, SOTRIS, ένα fashion street party.

Σε ένα ξεχωριστό event με style, όμορφες παρουσίες και μουσική από τον DJ John- John, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις νέες collections μεγάλων brands, για διασκέδαση και ψώνια. 

Πίσω από τα innovative fashion brands κρύβονται 3 ταλαντούχες σχεδιάστριες μόδας γεμάτες όρεξη για δημιουργία. Η Ζίνα Γλου, αν και νεαρή σε ηλικία έχει ήδη καταφέρει να βάλει τη δική της σφραγίδα στον χώρο της γυναικείας μόδας. Φέτος, στη νέα της collection μας παρουσιάζει δερμάτινες τσάντες για όλη τη μέρα με best seller τα μοντέλα: Simone pouch και Nelly.

Η Μιρκέτα Βιδάλη, η νέα- πολλά υποσχόμενη σχεδιάστρια μόδας που κατάφερε το περασμένο καλοκαίρι να μας κάνει να ερωτευτούμε τα hot shorts της συλλογής της, επιστρέφει δυναμικά- πάντα πιστή στο denim. Σκισμένα jeans που αναδεικνύουν όλους τους σωματότυπους και midi φούστες είναι μόνο κάποια από τα νέα της κομμάτια που ξεχωρίσαμε.

Η Νάντια Ράπτη, γνωστή στον κόσμο της μόδας από το 2013 για τα γεμάτα αντιθέσεις κομψά ρούχα της, φέτος μας παρουσιάζει stylish κομμάτια για όλες τις ώρες τις μέρας. Από πλέκτα φορέματα και μακριές πουκαμίσες μέχρι leather pants και suede σακάκια, η Fall-Winter 15-16 συλλογή της θα γίνει η αγαπημένη σας!