Cinco de Mayo: τα Amigos ετοιμάζουν μεγάλη φιέστα

amigos
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΜΑΙΟΥ 2017

Η 5 Μαΐου αποτελεί μεγάλη γιορτή για τους Μεξικάνους και τα Amigos δεν σκοπεύουν να την αφήσουν να περάσει έτσι...

Το βράδυ της Παρασκευής 5 Μαΐου στα Amigos Γλυφάδας και Νέας Σμύρνης τα σφηνάκια θα... δίνουν και θα παίρνουν στο πλαίσιο του Cinco de Mayo.

Μόδα και Ομορφιά με προτάσεις και tips από τους ειδικούς του στυλ, Πάρτε ιδέες!

Η Cinco de Mayo σημαίνει 5η Μαΐου και αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εθνικές γιορτές για τους Μεξικάνους, αφού στις 5 Μαΐου 1862 στην Puebla, νίκησαν τον γαλλικό στρατό μετά από μία άνιση (σε δυναμικότητα) μάχη! Η συγκεκριμένη ανέλπιστη νίκη γιορτάζεται πολύ έντονα, με εντυπωσιακές παρελάσεις που καταλήγουν σε μια τεράστια φιέστα με άφθονο φαγητό, μουσική αλλά και ποτό!

Τα Amigos, ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία της γιορτής της Cinco de Mayo, θα σας υποδεχτούν με πολλή latin μουσική, ξεχωριστές μεξικάνικες γεύσεις, αλλά και με τα πιο... μεξικάνικα σφηνάκια, τα Bandera Shots! Τα Bandera Shots, που παραπέμπουν στα 3 χρώματα της μεξικάνικης σημαίας (Bandera σημαίνει σημαία στα Ισπανικά -γι’ αυτό λέγονται και Flag Shots), περιλαμβάνουν: 1 σφηνάκι με φρέσκο lime (παραπομπή στο πράσινο χρώμα της σημαίας), 1 σφηνάκι με tequila Cuervo (παραπομπή στο λευκό χρώμα της σημαίας) και 1 σφηνάκι με sangrita (παραπομπή στο κόκκινο χρώμα της σημαίας)!

Μουσική, Εικαστικά, Βιβλίο και όλα τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης 

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες του barman για τη σειρά που θα πιείτε τον 1ο γύρο των Bandera Shots και τα Amigos θα σας κεράσουν τον 2ο γύρο! Όπως καταλαβαίνετε, πρέπει να εμφανιστείτε… ετοιμοπόλεμοι!

Διαβάστε την εμπειρία μας στα Amigos εδώ.

Info
Amigos Mexican bar restaurants
Κύπρου 65Α, Γλυφάδα, 210 8983167
Μ. Αλεξάνδρου 70, Νέα Σμύρνη, 2109332220