Το Κ for Kiku ανοίγει τον κήπο του και μυρίζει άνοιξη

Το ιδιαίτερο εστιατόριο Nikkei κουζίνας στο Ψυχικό μας συστήνει τον κήπο του και δίνει άλλο άρωμα στις γαστρονομικές βραδιές μας.

Ο ατμοσφαιρικός κήπος του K for Kiku στο Ψυχικό ανοίγει τον πιο ωραίο μήνα της άνοιξης, προκειμένου να βρούμε καλοκαιρινό καταφύγιο για να απολαύσουμε ξεχωριστές γεύσεις της Nikkei κουζίνας, μακριά από… αδιάκριτα βλέμματα, σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής.

Το K for Kiku αποτελεί το πιο προσιτό εστιατόριο της αλυσίδας Kiku και πλέον έχετε άλλον ένα λόγο να το επισκεφτείτε. Η κομψή αισθητική του εσωτερικού διάκοσμου μεταφέρεται στον κήπο του, με το ξύλο να κυριαρχεί και το μαύρο και το μοβ χρώμα να πρωταγωνιστούν. Τα καταπράσινα φυτά προσφέρουν τον απαραίτητο αέρα δροσιάς θυμίζοντας όαση στην καρδιά της Αθήνας και δίνοντας άλλο νόημα στα ανοιξιάτικα βράδια.

Στον κήπο του K for Kiku στο Ψυχικό η ιαπωνική και περουβιανή γαστρονομική κουλτούρα δημιουργούν ένα μοναδικό πάντρεμα γεύσεων. Πιάτα με εντυπωσιακά χρώματα τοποθετούνται στη μέση του τραπεζιού δίνοντας το σήμα για τη «μάχη» των chopsticks και την αρχή ενός απολαυστικού δείπνου. Εκεί θα δοκιμάσετε δυνατές γεύσεις, που αποτελούν σημαντικούς εκπροσώπους της Nikkei κουζίνας, με εκλεκτές πρώτες ύλες που αξιοποιούνται με απλές τεχνικές που αναδεικνύουν τις μεστές γεύσεις των ξεχωριστών περουβιανών υλικών, όπως οι ποικιλίες πιπεριάς και πατάτας που προέρχονται από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Υγιεινή και ελαφριά, απόλυτα ταιριαστή με την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα, η κουζίνα Nikkei είναι σαφώς πιο απλή από την ιαπωνική, όμως από το μενού δεν λείπουν και κάποια πιο ιδιαίτερα πιάτα με εξεζητημένες τεχνικές.

Κι αν βρεθείτε στον κήπο του Κ for Kiku, μην παραλείψετε να συνοδεύσετε το δείπνο σας με δροσερά κοκτέιλ που έχουν ως βασικά συστατικά τους τα sake και pisco, τα παραδοσιακά ποτά της Ιαπωνία και του Περού. Τα premium ποτά συμπληρώνουν την ενημερωμένη κάβα του εστιατορίου δίνοντας ακόμη περισσότερες επιλογές, χωρίς όμως να λείπουν και οι εξαιρετικές ετικέτες κρασιού από τον ελληνικό και γαλλικό αμπελώνα.

Το K for Kiku θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τον απόλυτο ανοιξιάτικο γαστρονομικό προορισμό της Αθήνας κι εμείς ετοιμαζόμαστε να δούμε και το πιο ανοιξιάτικο πρόσωπό του.

Διαβάστε τη (χειμερινή) εμπειρία μας στο K for Kiku εδώ.

Info
K for Kiku,
Περικλέους 7, Ψυχικό, 210 677 6759

διαβάστε επίσης
  • ΟΛΑ
  • ΓΕΥΣΗ