Το μεσογειακό Mimaya, φέρνει τη θαλασσινή αύρα στα πιάτα του
Η αυθεντική Μεσογειακή κουζίνα ζωντανεύει στο Mimaya μέσα από τις συνταγές του chef και ιδιοκτήτη Μιχάλη Ηρωγλίδη και ένα γευστικό ταξίδι στη Μεσόγειο ξεκινά. Tώρα και με νέα, καλοκαιρινά πιάτα.
Καινούργια πιάτα, άκρως καλοκαιρινά με αύρα... θαλασσινή, έχει ετοιμάσει ο σεφ του Mimaya, Μιχάλης Ηρωγλίδης, για να «ταιριάζουν» με τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού.
Σε αυτό το εστιατόριο της Γλυφάδας που συμπυκνώνει τη μεσογειακή αισθητική και δημιουργεί διάθεση για παρέα, καλό κρασί και καλό φαγητό σε ένα χώρο εξαιρετικά φιλόξενο, θα δοκιμάσετε γαριδοσαλάτα με πατάτα και πιπεριά Φλωρίνης, καλαμάρι Αιγαίου στη σχάρα με λαδολέμονο και φρέσκια ρίγανη σερβιρισμένο με φάβα Σαντορίνης και καραμελωμένο κρεμμύδι και χταπόδι Σαρωνικού στη σχάρα με λαδολέμονο και φρέσκο θυμάρι με μακεδονική ρεβυθοσαλάτα.
Και αυτά είναι μερικά μόνο από τα καλοκαιρινά πιάτα που έχουν προστεθεί στον κατάλογο του Mimaya. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε και την εξαιρετική ελληνική αυθεντική σαλάτα με μαριναρισμένα ντοματάκια τσέρυ Σαντορίνης, βινεγκρέτ χωριάτικης σαλάτας και φέτα από τον Παρνασσό. Τα φρέσκα σπαγγέτι με θαλασσινά, αλλά και τα υπέροχα φρέσκα μαύρα ταλιολίνι με καπνιστό σολομό και σάλτσα φρέσκιας ντομάτας συμπληρώνουν τον κατάλογο του Mimaya με τις δύο πιο απολαυστικές προτάσεις για το καλοκαίρι!
Και για τον πιο γλυκό και δροσιστικό «αποχαιρετισμό», μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το άκρως δροσιστικό σορμπέ λεμόνι (φτιαγμένο με φρέσκα λεμόνια) και τους λουκουμάδες που σερβίρονται με παγωτό βανίλια και μέλι.
Πληροφορίες: Mimaya, Μάρκου Μπότσαρη 8, Γλυφάδα. Tηλ. 210 89 44 850. www.mimaya.gr .






