FIX Άνευ: η μπύρα που απολαμβάνουμε με τις λιγότερες τύψεις

fix-aneu
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΜΑΙΟΥ 2017

Με λιγότερες θερμίδες, χωρίς αλκοόλ, αλλά αυθεντική γεύση μπύρας, η Fix Άνευ μπορεί εύκολα να μπει στη λίστα με τις αγαπημένες μας δροσιστικές επιλογές για το καλοκαίρι.

Η μπύρα μονοπωλεί κάθε άνοιξη και καλοκαίρι το ενδιαφέρον όλων, όταν ψάχνουν να καταναλώσουν κάτι απολαυστικό και δροσερό, στην παραλία, στην έξοδο, στη βεράντα με παρέα. Κι επειδή η μία μπύρα φέρνει την άλλη, προτιμούμε κάτι πιο ελαφρύ, ούτως ώστε να το καταναλώσουμε πιο άνετα σε λίγο μεγαλύτερη ποσότητα. Κάπου εδώ, FIX Άνευ μας λύνει τα χέρια και μας επιτρέπει να τσουγκρίσουμε στην υγειά μας και δυο και τρεις φορές, αφού έχει λίγες θερμίδες και καθόλου αλκοόλ, κάτι που μας εγγυάται ότι θα την απολαύσουμε, χωρίς να... παρεκτραπούμε.

Με την αυθεντική, γεμάτη γεύση FIX, η FIX Άνευ είναι μία νέα, εναλλακτική πρόταση απόλαυσης, που αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία της μπύρας χωρίς αλκοόλ και ταιριάζει σε κάθε περίσταση, εντός ή εκτός σπιτιού, μεσημέρι, απόγευμα ή βράδυ.

Ειδικά αν αθλείστε ή προσέχετε τη διατροφή σας, η FIX Άνευ θα γίνει εύκολα η αγαπημένη σας συνήθεια, μόνο με 15 θερμίδες/100 ml, για απόλαυση… άνευ ορίων. Κι όταν δεν επιθυμείτε την κατανάλωση αλκοόλ γιατί θα οδηγήσετε, η FIX Άνευ σας προσφέρει αυθεντική γεύση… άνευ περιορισμών. Ακόμη και στη δουλειά, μπορείτε να την απολαύσετε άνευ… προβληματισμών και σε κάθε περίπτωση το σίγουρο είναι ότι σας εγγυάται τη μέγιστη απόλαυση αυθεντικής μπύρας… άνευ προηγουμένου!

Η χαρακτηριστική ρετρό ετικέτα της την κάνει να ξεχωρίζει, καθώς μας υπενθυμίσει πως τα ωραιότερα πράγματα τα απολαμβάνουμε αυθόρμητα… άνευ δεύτερης σκέψης!

Εμάς μας έχει ήδη πείσει… άνευ ενδοιασμών!