Τα Street Food and Tunes πάνε six d.o.g.s

street-food-tunes
ΤΡΙΤΗ, 23 ΜΑΙΟΥ 2017

Ο Μάιος δεν θα περάσει έτσι απλά. Λίγο πριν φύγει και έρθει το καλοκαίρι επίσημα, άλλο ένα Street Food and Tunes μαγειρεύεται σε ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια της Αθήνας, το six d.o.g.s.

Τα BBQ απογεύματα του six d.o.g.s. πρόκειται να ανταμώσουν με τα Street Food and Tunes του deBόp στο βιετναμεζικο-γαλλικό δημιουργικό σύμπαν του Bánh mì υπό τους εξωτικούς ήχους του DJ Super Mario! Στις 24 Μαΐου, τα Street Food and Tunes μας δίνουν ραντεβού στον πεζόδρομο της Αβραμιώτου στο Μοναστηράκι για να δοκιμάσουμε και να «εξετάσουμε» ως που μπορεί να φτάσει η δημιουργικότητα στη street food γαστρονομία και αισθητική.

Sous vide μαγειρικές, ποικιλία κρεατικών και λαχανικών, λούζονται εμπνευσμένες σάλτσες και μυρωδικά μέσα σε αχνιστές μπαγκέτες, υπό τους ήχους των πιο tropical, exotic μουσικών. Μάγειρες και DJ στήνουν τους δίσκους τους στους δρόμους, με όλους μας καλεσμένους στο απόλυτο street party του Μάη!

Και για όσους δεν γνωρίζουν, το Bánh mì είναι το απόλυτο street food έδεσμα που συνδυάζει τη βιετναμέζικη με τη γαλλική κουλτούρα. Ένα μπέρδεμα Ασίας και Ευρώπης που προέκυψε όταν Ασιάτες μετοίκησαν στην Ευρώπη. Ένα sandwich μιγαδικό –σαν τους αριθμούς: με ένα πραγματικό και ένα φανταστικό μέρος- συνδυάζει με αναπάντεχο τρόπο υλικά αγαπημένα και αποτελεί ένα από τα πιο λατρεμένα γαστρονομικά trends του πλανήτη!

Στο μενού θα βρείτε:

Bulgogi Vegan €5: Tofu & μανιτάρια, λαχανικά (καρότο, αγγούρι, ραπανάκι daikon), vegan σως.
Bulgogi Beef  €6: Ψητό βοδινό φιλέτο, λαχανικά (καρότο, αγγούρι, ραπανάκι daikon), Hellmann’s American Smokey BBQ Sauce.
Classic BBQ Chicken €5: Στήθος κοτόπουλου, λαχανικά (καρότο, αγγούρι, ραπανάκι daikon), Hellmann’s American Smokey BBQ Sauce & mayo.
Classic BBQ Pork €5: Χοιρινό φιλέτο, λαχανικά (καρότο, αγγούρι, ραπανάκι daikon), Hellmann’s Australian Sweet Grill Sauce & mayo.
Pad Kra Pao €5: Thai-style κιμάς με βασιλικό, λαχανικά (καρότο, αγγούρι, ραπανάκι daikon), Hellmann’s American Smokey BBQ Sauce 5.
Panang Curry Beef €6: Μοσχάρι σε panang κάρυ μαγειρεμένο σε γάλα καρύδας, λαχανικά (καρότο, αγγούρι, ραπανάκι daikon), Hellmann’s Brazilian Spicy Churasco Sauce.

Τα κοκτέιλ της βραδιάς θα είναι το Saigon Dreams €7 (ρούμι, σάκε, γάλα αμυγδάλου, lime, passion fruit με καραμέλα) και το Good Morning Vietnam €7 (τεκίλα, σάκε, ανανάς, γάλα αμυγδάλου, chips καρύδας με καραμέλα) με συνδυασμό Bánh mì και Cocktail Combo στα €10. Κι όλα αυτά σε ένα μουσικό τροπικό κλίμα που θα μας βάλει για τα καλά σε mode καλοκαιριού!

Info
Street Food and Tunes by deBop.gr
Bánh mì Mayhem στο six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
στις 24/5 από τις 19:00