Αυθεντική Margarita και μεξικάνικο finger food στο bar του Amigos στη Γλυφάδα

authentiki-margarita-kai-meksikaniko-finger-food-sto-bar-tou-amigos-sti-glufada

ΤΡΙΤΗ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

Το όραμα του μεξικάνικου εστιατορίου Amigos που άνοιξε τις πόρτες του το 1995 στη Γλυφάδα, επεκτάθηκε πρόσφατα και στον χώρο του ποτού προτείνοντας, μια ξεχωριστή ιδέα για το ποτό σας.

Παραμένοντας πιστό στις αρχές της μεξικάνικης κουζίνας και κουλτούρας γενικότερα, το Amigos στην Γλυφάδα, προσφέρει πια, εκτός από τα λαχταριστά του fajitas, tacos, burritos και chili con carne, μια λίστα με βάση… την τεκίλα, στον ιδιαίτερο χώρο του bar που άνοιξε πρόσφατα.

Tη λίστα με τα ποτά έχει επιμεληθεί ο bartender Στέλιος Παπαδόπουλος και η τεκίλα ζει… και βασιλεύει. Μην χάσετε την Tommy’s Margarita με σιρόπι αγαύης, τεκίλα Reposado και lime ή την πιο πικάντικη Kinky Margarita με τσίλι, τεκίλα Blanco, γλυκό γκρέιπφρουτ, triple sec και lime.

Το δικό του bar αναμένεται να αποκτήσει σύντομα και η αυλή της Νέας Σμύρνης, με περισσότερα δροσερά cocktails σε μεξικάνικες νότες.

Επίσης, κάθε Τετάρτη το Amigos της Ν. Σμύρνης και κάθε Πέμπτη της Γλυφάδας, συνεχίζουν τη live fiesta με salsa και guest τον χορευτή Tsiago από το So you think you can dance κλπ και άφθονη Μαργαρίτα μόνο με 4€. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για την καυτή αυτή εβδομάδα, από μια παγωμένη Margarita;

Πληροφορίες: Amigos, Κύπρου 65Α , Γλυφάδα, 210 8983167, www.amigos.gr .