Οι Κυριακές στο Ψωμί & Αλάτι ξεκινούν με brunch

brunch-loukakos
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΜΑΙΟΥ 2017

Αν αυτή την Κυριακή αργήσετε να ξυπνήσετε, χάσετε το πρωινό σας, αλλά είναι ταυτόχρονα πολύ νωρίς για μεσημεριανό, το Ψωμί & Αλάτι σας δίνει τη λύση, ξεκινώντας ένα πολύ λαχταριστό brunch.

Η τάση του brunch πρωτοεμφανίστηκε στη Βρετανία συνδυάζοντας κάτι μεταξύ breakfast και lunch, έχει γίνει τάση παντού και πλέον «εισβάλλει» δυναμικά και στο Ψωμί & Αλάτι του Γιάννη Λουκάκου στο Χαλάνδρι, για να κάνει τις Κυριακές μας χαλαρές και απολαυστικές.

Ο διάσημος σεφ και η ομάδα του φρόντισαν να φτιάξουν ένα ιδιαίτερα δημιουργικό μενού, το οποίο εκτός από λαχταριστά μπέργκερ, χυμούς, κοκτέιλ και άλλα ροφήματα, περιέχει και γεύσεις όπως pancakes, french toast με σπιτικό βουτυράτο μπριος, νουτέλα με καραμελωμένες μπανάνες, ρούμι και σάλτσα σοκολάτας, αβγά Benedict με σολομό και σπαράγγια, καγιανά, πατάτες με αβγά κ.ά. σε τιμές από 6,5-12 ευρώ το πιάτο (από 11,5 έως 15 ευρώ τα μπέργκερ).

Κάτι μας λέει ότι αυτή την Κυριακή θα ξυπνήσουμε αργά…

Info
Ψωμί & Αλάτι
Πλατεία Ελευθερωτών 8, Χαλάνδρι
210 6848178
Για να κάνετε κράτηση πατήστε εδώ