Το πρώτο Nutella-café ανοίγει στο Σικάγο

nutella-cafe
ΤΡΙΤΗ, 30 ΜΑΙΟΥ 2017

Τυχεροί οι κάτοικοι του Σικάγο, αφού στις 31 Μαΐου ανοίγει εκεί τις πόρτες του το πρώτο Nutella café με μενού και διακόσμηση… πειρασμό.

Κοντά στο Millenium Park, το νέο επίσημο Nutella café, ιδιοκτησία της Ferrero, ανοίγει τις πόρτες του στις 31 Μαΐου, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία Nutella στους επισκέπτες, που ξεκινάει από τη διακόσμηση και καταλήγει στο μενού.

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Το café έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται πως έχουν… βουτήξει σε ένα δοχείο Nutella, ενώ το μενού περιλαμβάνει τόσο γλυκές, όσο και αλμυρές γεύσεις, από κρέπες, gelato, κρουασάν, βάφλες, γκρανόλα με γιαούρτι και nutella, πίτες και μπαγκέτες με το περίφημο αυτό spread, μέχρι panini, σούπες και σαλάτες (τα οποία δεν περιέχουν βέβαια Nutella, αλλά εντάσσονται στην «αλμυρή» πλευρά του μενού). Υπάρχει, μάλιστα, και espresso μενού, αν και δεν περιλαμβάνει κάποια επιλογή καφέ με Nutella.

shutterstock

Ο χώρος είναι 2 ορόφων, με τον κάτω όροφο να έχει καθίσματα στυλ café και κοινά τραπέζια, ενώ επάνω υπάρχουν κυκλικοί καναπέδες, ακόμη και τζάκι. Το ταβάνι είναι στολισμένο με Nutella που… στάζει και τα πάντα στο Café έχουν εμπνευστεί από το βάζο της Nutella, αφού ούτως ή άλλως ο αρχικός σκοπός είναι οι επισκέπτες να ζουν την εμπειρία από τη στιγμή που εισέρχονται στον χώρο κι όχι μόνο όταν δοκιμάζουν κάτι από το μενού.

Μόδα και Ομορφιά με προτάσεις και tips από τους ειδικούς του στυλ, Πάρτε ιδέες!

Οι τυχεροί πρώτοι 400 που θα μπουν πρώτοι στο μαγαζί, μάλιστα, την ημέρα του opening θα μπορέσουν να απολαύσουν δωρεάν μενού, μαζί με άλλες εκπλήξεις. Κι όσο για τους υπόλοιπους… είναι και πάλι τυχεροί που έχουν ένα τέτοιο café στην πόλη τους.