Οινικό, καλοκαιρινό πάρτι στη Στροφιλιά

strofilia
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Το Οινοποιείο της Στροφιλιάς δεν χάνει την ευκαιρία κάθε χρόνο να γιορτάσει το καλοκαίρι με ένα πάρτι, όπου το κρασί είναι πρωταγωνιστής.

Το καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει και έφτασε και πάλι η ώρα να τσουγκρίσουμε τα γεμάτα κρασί ποτήρια μας στο ετήσιο πάρτι της Στροφιλιάς, στις 17 Ιουνίου στο οινοποιείο της Αναβύσσου. Το έναυσμα για το πάρτι θα δώσει η γευστική δοκιμή των κρασιών που θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ και θα ολοκληρωθεί στις 10 μ.μ, ενώ η βραδιά αναμένεται μεγάλη.

Για τα παιδιά, εκεί θα βρίσκεται και ο Ξυλοπόδαρος Blakie από τις 8 μ.μ ως τις 10 μ.μ για να τα μαγέψει με κόλπα ζογκλερικά, μαγικά με φωτιές και άλλες πολλές εκπλήξεις.

Στις 10 μ.μ και ως τα μεσάνυχτα θα απολαύσετε ζωντανή μουσική με τους Orchestra Laou Laou μπλέκοντας τα έγχορδα με τα χάλκινα πνευστά και τη ρεμπέτικη παράδοση με τους ρυθμούς της Folk μουσικής της Μεσογείου. Στη συνέχεια τη σκυτάλη, από τα μεσάνυκτα και για όσο κρατήσει το κέφι, θα πάρει ο Τάσος Λακές σε ρόλο DJ.

Καθ' όλη τη βραδιά του πάρτυ θα βρίσκεται εκεί και φέτος το πρώτο κινητό Food Truck της Αττικής που θα σερβίρει απολαυστικούς μεζέδες σε εξαιρετικά προσιτές τιμές για να συνοδέψετε το κρασί σας.

Όπως κάθε χρόνο τα κρασιά της Στροφιλιάς θα διατίθενται σε ειδικά διαμορφωμένες τιμές και προσφορές. Το πωλητήριο θα είναι ανοικτό από τις 7 μ.μ ως τις 10:30 μ.μ.

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, το καλοκαίρι μας με ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό πάρτι και με το κρασί να ρέει, σε ένα όμορφο οινοποιείο που κάθε χρόνο ανοίγει τις πόρτες του για να το γιορτάσει.

Info
Οινοποιείο Στροφιλιά 22910 41650
Δείτε πώς να έρθετε
είσοδος ελεύθερη