Ασιατικό μενού με ελληνικό «συνοδό»
Στο εστιατόριο Wagamama στις 27 Ιουλίου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα πλούσιο ασιατικό γεύμα παρέα με το Ασπρολίθι του Άγγελου Ρούβαλη εντελώς δωρεάν.
Μια μοναδική γευστική εμπειρία με οδηγό το Ασπρολίθι του Άγγελου Ρούβαλη και τις γεύσεις της ασιατικής κουζίνας του wagamama, περιμένει όσους επισκεφτούν την Παρασκευή 27 Ιουλίου το εστιατόριο στο Golden Hall.
Ο οινοποιός – οινολόγος Άγγελος Ρούβαλης και το εστιατόριο Wagamama σας καλούν να απολαύσετε την προσφορά που έχουν ετοιμάσει για εσάς. Με την παραγγελία 2 αγαπημένων σας πιάτων από το μενού του εστιατορίου, θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε -χωρίς καμία επιβάρυνση- μια φιάλη Ασπρολίθι των 375 ml.
Το φημισμένο Ασπρολίθι γεννήθηκε από τους Ροδίτες της ορεινής Αιγιαλείας το 1990. Αποτελεί πολυδύναμο γευστικά κρασί, γεύση γνωστή και αγαπητή στην ελληνική κουζίνα. Πέρα από τα ψάρια και θαλασσινά, αγκαλιάζει και αναδεικνύει γευστικά τα κύρια πιάτα της ελληνικής μεσογειακής κουζίνας. Λαδερά, μικρά κρέατα, αυγολέμονα, χορτόπιτες και πίτες, φέτα και χορταρικά.
Όσοι βρεθείτε την Παρασκευή 27 Ιουλίου στο Wagamama του Golden Hall, θα γευθείτε τα αρώματα του κρασιού στη μοντέρνα φιάλη του και θα τα συνδυάσετε με τις γεύσεις της ασιατικής κουζίνας.
Πληροφορίες: Wagamama, Λ. Κηφισίας 37 & Σπύρου Λούη, Μαρούσι, Golden Hall, 210 6836844, www.oenoforos.gr .







