Η Νάουσα κατεβαίνει στο Monk

monk
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Αυτή την Πέμπτη, το wine bar και εστιατόριο Monk ετοιμάζει ένα μοναδικό δείθπνο γευσιγνωσίας με τους υψηλής ποιότητας οίνους του Κτήματος Χρυσοχόου από τη Νάουσα.

Η Πέμπτη είναι μια καλή μέρα για έξοδο και το Monk έχει μια πολύ καλή πρόταση γευσιγνωσίας. Συγκεκριμένα, ετοιμάζει ένα δείπνο γευσιγνωσίας στο Roof Garden, συνδυάζοντας εκλεκτά κρασιά από τη Νάουσα και το Κτήμα Χρυσοχόου, με υπέροχα πιάτα που θα τα αναδείξουν.

Την επιμέλεια έχει ο sommelier Βασίλης Παπαδόπουλος σε συνεργασία με τον σεφ του Monk Γιάννη Χανδρινό, ενώ τη βραδιά θα τιμήσουν με την παρουσία τους άνθρωποι του Κτήματος.

Συγκεκριμένα, οι συνδυασμοί γευσιγνωσίας έχουν ως εξής:
1ο “Άσπρο από Μαύρο” 2016 λευκό - ποικιλιακή σύνθεση: 100% Ξινόμαυρο με αρώματα λευκών λουλουδιών και εσπεριδοειδών και ευχάριστη, ζωηρή γεύση με διακριτή, αλλά αρμονικά ισορροπημένη οξύτητα. Συνοδευτικό Πιάτο: Φωλιά portobello με σαλάτα ρόκας, ντοματίνια και sauce βασιλικού.

2ο “Πρεκνιάρικο” 2015 λευκό - ποικιλιακή σύνθεση: 100% Πρικνάδι με υψηλό αλκοολικό τίτλο και γεμάτη γεύση με έντονη επίγευση. Έχει δυνατότητα παλαίωσης για 2 - 4 χρόνια. Συνοδευτικό Πιάτο: Πένες κοτόπουλο με λευκή σάλτσα, τρίχρωμες πιπεριές, σπανάκι και παρμεζάνα.

3ο “Νάουσα” 2013 ερυθρό - ποικιλιακή σύνθεση: 100% Ξινόμαυρο με αρώματα της ποικιλίας και του ξύλου και πλούσια γεύση. Παρουσιάζει μεγάλη επιδεκτικότητα παλαίωσης. Συνοδευτικό Πιάτο: Μοσχάρι στρογγυλό breeze, σάλτσα κόκκινου κρασιού και πουρέ μελιτζάνας.

4ο “Bijoux” ροζέ - ποικιλιακή σύνθεση: Μοσχάτο Αλεξανδρείας & Ξινόμαυρο με θελκτικά αρώματα της ποικιλίας του Μοσχάτο θυμίζοντας ροδοπέταλα και εξωτικά φρούτα. Ευχάριστη και δροσερή γεύση με υπέροχη οξύτητα και νύξεις γλύκας. Συνοδευτικό Πιάτο: Πανακότα με σάλτσα τριαντάφυλλο

Tο κόστος είναι στην ειδική για την εκδήλωση τιμή των 35€ ανά άτομο.

Info
Καρόρη 4, Αθήνα
2103211117 & 6977418277
Στις 6/7