Η Genius in Gastronomy καλωσορίζει το φθινόπωρο με μαθήματα κρασιού

Με το καλωσόρισμα της νέας σεζόν 2017-2018, το αναβαθμισμένο Wine Connoisseur Course Plus θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Σεπτέμβριο και θα κάνει τους λάτρεις του κρασιού λίγο σοφότερους.

Όσοι αγαπούν το κρασί και θέλουν να έρθουν σε επαφή με το μαγικό κόσμο του ή είναι επαγγελματίες του χώρου της εστίασης που θέλουν σε σύντομο χρονικό διάστημα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις του γύρω από το κρασί με ιδιαίτερη έμφαση στο service και το food&wine pairing, τότε αυτό το μήνα έχουν πολλά να μάθουν. Το ανανεωμένο και εμπλουτισμένο σε γνώσεις Wine Connoisseur Course Plus απευθύνεται σε αυτούς ακριβώς κι έρχεται να προσφέρει γνώσεις πάνω στην αμπελουργία και την οινολογία, στις κυριότερες ποικιλίες και στυλ κρασιών, στις αρχές της γευσιγνωσίας, στην οινογεωγραφία, τη διεθνή ορολογία, το service κρασιού και φυσικά το Food & Wine Pairing.

Στο τέλος του course, θα διεξαχθούν εξετάσεις για την 1η βαθμίδα (Connoisseur) του διαπιστευμένου σχήματος πιστοποίησης FSMS Wine Expert Scheme, από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης επαγγελματιών, η οποία είναι απαραίτητη για την περαιτέρω πιστοποίηση ως PRO Wine Expert και Sommelier. Με κάθε σεμινάριο χορηγείται γνωστικό υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 18, Τρίτη 19 & Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 11.00-16.00
και το κόστος για παρακολούθηση του Course είναι 350,00€ και για την πιστοποίηση Certified Connoiseur Wine Expert 80,00€.

Απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης (μέσω κατάθεσης σε Τραπεζικό Λογαριασμό). Κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης των συμμετεχόντων υπάρχει πιθανότητα αναβολής ή ακύρωσης του σεμιναρίου όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο. Σε περίπτωση ακύρωσης τα χρήματα επιστρέφονται.

Info και κρατήσεις
2121006520 (13.00 – 20.00), 6947709991 (13.00 – 20.00) και στα e-mail: info@geniusingastronomy.gr, geniusingastronomy@gmail.com

διαβάστε επίσης
  • ΟΛΑ
  • ΓΕΥΣΗ