Οι μπίρες Noctua πήραν το χρυσό

noctua
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το μοναδικό μικροζυθοποιείο στο κέντρο της Αθήνας με σήμα την κουκουβάγια διακρίθηκε στο International Beer Challenge χάρη στις ξεχωριστές μπίρες του.

Η Noctua εδώ και πάνω από 1 χρόνο αποτελεί το καμάρι της Αθήνας, αφού είναι η μοναδική μικροζυθοποιία στο κέντρο της πόλης. Η ιστορία των τεσσάρων φίλων (Δημήτρης Γιαννόπουλος, Ορφέας Δημόπουλος, Ιάσωνας Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Βασιλειάδης) που αποτελούν τους δημιουργούς της είναι πλέον γνωστή: βρήκαν ένα παλιό συνεργείο αυτοκινήτων στην Πειραιώς 124, διαμόρφωσαν το χώρο και αποφάσισαν να φτιάξουν τη δική τους μπίρα, ως λάτρεις και γνώστες της.

Οι μπίρες τους δεν θέλουν να έχουν σχέση με αυτές των μεγάλων πολυεθνικών ζυθοποιείων και το καταφέρνουν, όπως με τη Night Vision Black IPA με έντονες τροπικές μυρωδιές με δυνατό σώμα στη γεύση και σκοτεινό μαύρο χρώμα και τη μυρωδάτη και γευστική Head Twister Ale.

Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, οι μπίρες της Noctua έφτασαν ως το Λονδίνο και διακρίθηκαν σε διεθνή διαγωνισμό, το International Beer Challenge, ανάμεσα σε εκατοντάδες μπίρες από 30 διαφορετικές χώρες, κερδίζοντας δύο χρυσές (Head Twister) και μια χάλκινη (Night Vision Black IPA) διάκριση. Στην υγειά τους!

Info
www.noctua.gr