Το 12ο Cellier Wine Fair θα γεμίσει τα ποτήρια μας με κρασί

krasi-geusignosia
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Τις πόρτες του ανοίγει το 12ο Cellier Wine Fair την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Athens, για όλους τους οινόφιλους εκεί έξω.

Η έκθεση-θεσμός, το Cellier Wine Fair, θα πραγματοποιηθεί για 12η συνεχή χρονιά και αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για να γνωρίσετε από κοντά γνωστούς οινοποιούς, να ανταλλάξετε μαζί τους απόψεις, να μάθετε τη διαδικασία δημιουργίας των προϊόντων τους, να γευτείτε μερικές από τις καλύτερες ετικέτες του ελληνικού και του παγκόσμιου αμπελώνα και να αγοράσετε τα προϊόντα που θέλετε σε προνομιακές τιμές από το σημείο πώλησης.

Επιλεγμένα κρασιά και αποστάγματα, premium cocktails και delicatessen, από τους καλύτερους Έλληνες και ξένους παραγωγούς, σας περιμένουν από τις 11:00 έως τις 20:00. Με ένα συλλεκτικό ποτήρι γευσιγνωσίας και έναν έντυπο, πολυτελή οδηγό με όλα τα προϊόντα των συμμετεχόντων ανά χείρας, θα ξεκινήσετε τη γευστική περιήγηση υπό τις νότες ζωντανής μουσικής, στην αίθουσα Τερψιχόρη του Hilton Athens, δοκιμάζοντας τα κρασιά, τα αποστάγματα και τα delicatessen της επιλογής σας.

Οι πιο μυημένοι στον κόσμο του κρασιού, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τα καινοτόμα θεματικά master classes, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις και την εμπειρία σας.

Το φετινό Cellier Wine Fair, μεγαλύτερο και πιο ενδιαφέρον από ποτέ, υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι με όχημα τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν τα Cellier. Όπως κάθε χρόνο, μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσουν μεγάλες προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα, στα τρία καταστήματα Cellier εντός Αττικής, σε Λ. Κηφισίας, Λ. Συγγρού και Σύνταγμα.

Προπώληση εισιτηρίων στην προνομιακή τιμή των 5 ευρώ στο e-shop www.cellier.gr.
Τιμή εισιτηρίου στα ταμεία της έκθεσης: 7 ευρώ (είσοδος επαγγελματιών του κλάδου, ελεύθερη).


Info
12ο Cellier Wine Fair
Ξενοδοχείο Hitlon, Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα
στις 15/10, 11:00 με 20:00.