Η Κολωνία υποδέχεται την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης

eza
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης θα παρευρίσκεται για ακόμα μία χρονιά στην Anuga, τη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου 2017 στην Κολωνία.

Οι ελληνικές μπίρες της ΕΖΑ θα ταξιδέψουν μέχρι την Κολωνία και θα βρεθούν στην Anuga, την παγκοσμίως μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση για το λιανικό εμπόριο. Η Anuga αποτελεί τη σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα για τον κλάδο και κάθε χρόνο φιλοξενεί χιλιάδες επισκέπτες. Φέτος, ανάμεσα σε περισσότερους από 7.000 εκθέτες από 108 χώρες, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης -ανάμεσα σε 290 ελληνικές εταιρίες- θα προβάλει τα υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα ζύθου σε όλο τον κόσμο.

Με στόχο την ανάπτυξη της εξαγωγικής της δραστηριότητας και της προβολής των προϊόντων της στις διεθνείς αγορές, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης θα περιμένει τους επισκέπτες στο Hall 8.1 και stand C011 για να τους προσφέρει μοναδικές ελληνικές μπίρες εζα lager, εζα pilsener και Pils Hellas και μπίρες με χαμηλή ποσότητα ή και χωρίς αλκοόλ Blue Island.