Το Hall of Taste (ξανα)κάνει το Golden Hall πεντανόστιμο

hall-of-taste
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Από τις 13 έως τις 21 Οκτωβρίου, το Golden Hall θα κινηθεί σε γνώριμα πλέον μονοπάτια, με γευσιγνωσίες, μαθήματα μαγειρικής, food pairings κοκτέιλ και πολλά άλλα, στο πλαίσιο του Hall of Taste.

Το φετινό πρόγραμμα του Hall of Taste είναι πλούσιο με κάθε ημέρα κάτι διαφορετικό να περιμένει τους επισκέπτες του. Η πρώτη ημέρα ξεκινά με μεσογειακή κουζίνα, γνωριμία με μεσογειακά υλικά και μεσοαγειακά πιάτα που ζευγαρώνουν με κοκτέιλ και συνεχίζει το Σάββατο με brunch, την Δευτέρα με αφρώδη κρασιά και ιταλικά τυριά, την Πέμπτη με fusion γεύσεις, την Παρασκευή με πρωταγωνιστή το κρέας και το Σάββατο με πίτσα και ζυμαρικά.

Στο δεύτερο αυτό Hall of Taste κάθε ημέρα θα έχει διαφορετική γευστική πρόκληση και πολλά μυστικά, τα οποία θα μοιραστούν με τον κόσμο οι σεφ, οι ειδικοί του κρασιού και οι mixologists στα διάφορα event.

Δείτε το πρόγραμμα ανά ημέρα και ώρα εδώ και κλείστε τη θέση σας έγκαιρα όπου χρειάζεται. Όλες οι εκδηλώσεις είναι εντελώς δωρεάν και η συμμετοχή αφορά αποκλειστικά την κράτηση θέσης.

Info
www.halloftaste.gr