Μύρισε... θάλασσα στο Olive Garden του Titania
Tο ξενοδοχείο Titania διοργανώνει το πρώτο φεστιβάλ θαλασσινών γεύσεων στο εστιατόριό του Olive Garden, από τις 10 Σεπτεμβρίου.
Στο roof garden του ξενοδοχείου Τιτάνια, το καλοκαίρι δεν σταμάτα. Από τις 10 Σεπτεμβρίου, οι λάτρεις του φρέσκου ψαριού και των θαλασσινών θα συναντήσουν ένα πρωτότυπο μενού που φέρνει τα αρώματα και τις γεύσεις της ελληνικής θάλασσας στο κέντρο της Αθήνας.
Το ειδικό μενού, σχεδιασμένο εξολοκλήρου για το φεστιβάλ, περιλαμβάνει πρωτότυπες εκτελέσεις πιάτων, όπως κροκέτες μπακαλιάρου με μαγιονέζα φάβας, καπνιστό χέλι με πεπόνι και σαλάτα σελινόριζας με γιαούρτι και πιπεριά Φλωρίνης, σαλάτα αλμυρίκι με σάλτσα βασιλικού ταρτάρ σολομού με μπαχάρι και ψητό καλαμάρι με πέστο, χτένια με προσούτο Ευρυτανίας μαρμέλαδα τομάτας και μαριναρισμένο κολοκύθι, πεσκαδρίτσα με λάδι μαύρης ελιάς, πουρέ καπνιστής μελιτζάνας και γλασαρισμένα σταφύλια, κολιό με ζεστή πατατοσαλάτα, βλήτα και ψητά παντζάρια και πολλά ακόμα.
Τα πιάτα, που είναι εμπνευσμένα από το απέραντο ελληνικό γαλάζιο, συνοδεύει ένα πρωτότυπο κέρασμα με τσίπουρο και μεζέδες για να ξεκινήσετε όμορφα το δείπνο σας.
Με 26€ το άτομο, μπορείτε να απολαύσετε ένα fix μενού τριών πιάτων με ορεκτικό, κυρίως και επιδόρπιο.
Πληροφορίες: Titania, Πανεπιστημίου 52, Αθήνα, 210 3326000.







