Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται για μια fine drinking εμπειρία

Ο θεσμός παγκόσμιας εμβέλειας, το World Class, που αποτελεί κορυφαία πλατφόρμα επικοινωνίας με στόχο την έμπνευση και μύηση του κοινού στο fine drinking, ταξιδεύει και επισκέπτεται τη μαγευτική συμπρωτεύουσα.

Ένα απίθανο ταξίδι γευσιγνωσίας στον κόσμο των premium αποσταγμάτων και μια συνάντηση με εκλεκτά υλικά, έρχεται στην πόλη-συνώνυμο των εξαιρετικών επιλογών. Το World Class ταξιδεύει και επισκέπτεται τη μαγευτική Θεσσαλονίκη, για να εξυψώσει μια ακόμη φορά τη φιλοσοφία του Fine Drinking, προσκαλώντας όλους εμάς να μυηθούμε στην υψηλή τέχνη του καλού ποτού και στη μοναδικότητα των premium spirits.

Εκλεκτά bar της αγαπημένης πόλης είναι έτοιμα να σερβίρουν perfect serves με τρεις μοναδικούς τρόπους, straight, mixed ή cocktail, που θα αναδείξουν τις γεύσεις και την εμπειρία και βραβευμένοι bartenders είναι έτοιμοι να προσφέρουν γνώση, ξεχωριστές γεύσεις και έμπνευση, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα χαράς και απόλαυσης.

Το World Class Fine Drinking, ένας μοναδικός θεσμός μύησης στη φιλοσοφία και κουλτούρα του ποιοτικού ποτού, φιλοξενεί από 15 έως 25 Νοεμβρίου 24 από τα πιο εκλεκτά bar της Θεσσαλονίκης. Την έναρξη της γιορτής θα σηματοδοτήσει μια περίφημη συνάντηση στις 15, 16 και 18/11 στο Βελλίδειο, εκεί όπου θα παρουσιαστούν ευφάνταστες και δημιουργικές προτάσεις των bars μέσα από perfect serves. Τις τρεις αυτές ημέρες, τα 24 pop-up bars θα εναλλάσσονται και 8 διαφορετικά θα μας περιμένουν καθημερινά για να ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες καλού ποτού. Το 3ήμερο, βέβαια, κρύβει και μια ιδιαίτερη έκπληξη, έναν διαγωνισμό, ο οποίος θα πλαισιώσει την fine drinking εμπειρία, θα αναδείξει τις γεύσεις της Θεσσαλονίκης και θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες.

Η κορυφαία πλατφόρμα bartending παγκοσμίως αγκαλιάζει φέτος τη Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμη να μας ταξιδέψει σε υπέροχα γευστικά μονοπάτια και premium serves! Όσοι βρεθείτε εκεί, μην το χάσετε!

διαβάστε επίσης
  • ΟΛΑ
  • ΓΕΥΣΗ