Το νέο pop up του Bios είναι αυστηρά για κρεατοφάγους

beef-bios

Μοσχαρίσιο μπέργκερ με την μαεστρία του BEEF

ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το BEEF είναι ένα τρίμηνο pop up εστιατόριο που ξεκινάει επίσημα τη λειτουργία του στο Bios Home Kitchen και ξέρει από καλό κρέας.

Κρέας από κρέας διαφέρει και στο BEEF, που ξεκινά στο Bios Home Kitchen για τρεις μήνες, το γνωρίζουν καλά.

Στην κουζίνα πρωταγωνιστούν οι ταλαντούχοι Δημήτρης Παπαπαναγιώτου και Γωγώ Δελογιάννη από το Master Chef, οι οποίοι βάζουν στόχο όχι μόνο να σερβίρουν εξαιρετικό κρέας, αλλά και να εισάγουν τον επισκέπτη στο βασίλειο των premium μοσχαρίσιων κοπών και όχι μόνο.

Η λαχταριστή flat iron μπριζόλα

Η ιδιαιτερότητα του μενού είναι πως, αντί να προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών προϊόντων, που απλά συγχέουν τους περισσότερους ανθρώπους, το μενού βασίζεται σε δύο βασικούς πυλώνες: την μπριζόλα flat iron και το μοσχαρίσιο μπέργκερ. Η μπριζόλα flat iron, ζουμερή, πλούσια σε γεύση και τρυφερή, συχνά υποτιμημένη, σερβίρεται medium-rare, ενώ στο μπέργκερ δεσπόζει το επιβλητικό μπιφτέκι των 300gr, γαρνιρισμένο μόνο με φρέσκο κρεμμυδάκι, béarnaise και πολλή αγάπη.

Εμείς ετοιμαζόμαστε για φουλ κρεατοφαγική βραδιά. Εσείς;

Οι αριστοτέχνες του κρέατος

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Bios Home Kitchen είναι το νέο εγχείρημα του Bios, που βρίσκεται κρυμμένο στον πρώτο όροφο του κτηρίου. Εδώ, σε ένα χώρο με έντονη τη μνήμη της παλιάς πόλης και την οικειότητα της κατοικίας, οι φιλόξενοι μάγειρες δημιουργούν στην ανοιχτή κουζίνα και παρουσιάζουν γεύσεις-προτάσεις, φλερτάροντας με την πολυπολιτισμικότητα, με στόχο την έρευνα και τη δοκιμή γύρω από το φαγητό και τη γαστρονομική κουλτούρα της Αθήνας.

Info
BEEF at Bios
Πειραιώς 84 & Σαλαμίνος 13 (στον πρώτο όροφο), Αθήνα
2103425335
Ώρες Λειτουργίας
Πέμπτη–Παρασκευή: 19.00–01.00, Σάββατο–Κυριακή: 13.00–01.00.