Γεύμα για δύο στο Flamingo του Παγκρατίου

diagonismos-xristougenna-geuma
ΤΡΙΤΗ, 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Κάθε εβδομάδα, σε όλη τη διάρκεια των γιορτών, σας βγάζουμε έξω για φαγητό. Το Flamingo που «κυκλοφορεί» στο Παγκράτι στολίστηκε, έβαλε αγιοβασιλίτικο καπέλο για λογαριασμό σας και πρόσφερε στους αναγνώστες του click@Life ένα απολαυστικό γεύμα για δύο στον πανέμορφο και ιδιαίτερο χώρο του.

Είναι all-day για πρωινό, brunch, καφέ, κοκτέιλ, δείπνο και κουβέντα, είναι αλληλέγγυο προσφέροντας fair-trade προϊόντα για έναν πιο δίκαιο κόσμο, είναι talk of the town και είναι από τα πιο φιλικά μαγαζιά που έχουμε συναντήσει. Ο λόγος για το Flamingo, το νέο στέκι του Παγκρατίου που σερβίρει αρωματικά κοκτέιλ (επιμέλειας Δημήτρη Ρούσσου και Μάριου Ηλιόπουλου) και πεντανόστιμα πιάτα (επιμέλειας Αντώνη Γιαννακάρη), όλα προσεγμένα και μελετημένα μέχρι τελικής λεπτομέρειας!

Εμείς το επισκεφτήκαμε με το που άνοιξε τις πόρτες του τον Σεπτέμβρη, δοκιμάσαμε τα υπέροχα πιάτα του και τα «φευγάτα» κοκτέιλ του, ήπιαμε τον fair-trade καφέ του και ταξιδέψαμε σε διάφορες γωνιές του πλανήτη, μέσα από τις μουσικές και τις μυρωδιές του. Τώρα έρχεται η σειρά σας να ζήσετε την εμπειρία, με το υπέροχο γεύμα-δώρο για δύο άτομα που προσφέρει το Flamingo στους αναγνώστες του click@Life!

Τα λαχταριστά μπεργκεράκια με βιολογικό κιμά Νάξου

To μενού θα περιλαμβάνει:

-Καλωσόρισμα με ζεστό κρασί όπως το πίνουν στη Βόρεια Ευρώπη
-Πατατούλες τζάκετ με μους φέτας και φρέσκα μυρωδικά
-Σαλάτα baby φύλλα με κατσικίσιο chevre, βατόμουρα και καρύδια
-Μπεργκεράκια με βιολογικό μοσχαρίσιο κιμά Νάξου, γκοργκοντζόλα, πικάντικη μαγιονέζα και μανιτάρια
-Φρέσκα ζυμαρικά Casarecce με τριλογία μανιταριών αρωματισμένα με τρούφα
-Tιραμισού σε σουδάκια με κρέμα σοκολάτας
και 2 Aperitivo κοκτέιλ.

Info
Flamingo
Eυφράνορος 22 & Κρησίλα, Παγκράτι
2114104639