Το νέο Opera Quarta μας φέρνει τη (μοντέρνα) Ιταλία στο πιάτο

opera-quarta
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Σε ένα μίνιμαλ, μοντέρνο και πρωτότυπο σκηνικό, το Opera Quarta της Κριεζώτου δίνει μια νέα, φρέσκια πρόταση σε όσους αγαπούν την προσεγμένη ιταλική κουζίνα και το κρασί.

Ιταλικά εστιατόρια υπάρχουν άπειρα, τόσο στην Αθήνα, όσο και σε κάθε πόλη που θα βρεθείτε εντός και εκτός Ελλάδας, αφού η ιταλική κουζίνα είναι από τις πιο διαδεδομένες. Το Opera Quarta, όμως, μοιάζει να θέλει να ξεφύγει λίγο από τα καθιερωμένα, συνθέτοντας ένα αρκετά πρωτότυπο all-day wine resto με ιδιαίτερη διακόσμηση, καλά κρασιά δικής του εισαγωγής και μενού που συνδυάζει κλασικά και μοντέρνα πιάτα της αγαπημένης κουζίνας.

Στο τιμόνι της κουζίνας βρίσκεται ο ελληνοιταλός σεφ Emmanuele Nocito με γεύσεις που μοιάζουν οικείες, αλλά έχουν και το διαφορετικό, όπως οι φρέσκες παπαρδέλες με ραγού πάπιας, μαγειρεμένο σε κόκκινο κρασί ή η καρμπονάρα με πανσέτα αγριόχοιρου, ενώ από τον κατάλογο δεν λείπουν και οι ιδιαίτερες πίτσες.

Στην επόμενη all-day απόδραση στο κέντρο της πόλης, το Opera Quarta μοιάζει μια καλή επιλογή που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε.

Info
Opera Quarta
Κριεζώτου 4, Αθήνα
210 3647751.