Οι Wolves of Kitchen ήρθαν στο Ψυχικό και δεν αστειεύονται

wolves-of-kitchen
ΤΡΙΤΗ, 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Οι λάτρεις της Μυκόνου και της κρεατοφαγίας το γνωρίζουν ήδη και οι υπόλοιποι θα το μάθουν σίγουρα, αφού πλέον βρίσκεται και στην Αθήνα και σερβίρει κρέας όπως μόνο λίγοι ξέρουν.

Όσο εμείς γιορτάζαμε τα Χριστούγεννα, στο Ψυχικό κυκλοφορούσαν… λύκοι που ξεκίνησαν μάλιστα από την Μύκονο το καλοκαίρι κι έφτασαν και στην πρωτεύουσα εν μέσω χειμώνα. Το Wolves of Kitchen άνοιξε το φετινό καλοκαίρι στον Ορνό της Μυκόνου αποτελώντας μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις στο νησί και τώρα κάνει πρεμιέρα στο Ψυχικό, στο σημείο των «Διόσκουρων» φέρνοντας την άποψη του σεφ Alsi Sinanaj για το κρέας και στην Αθήνα.

Ο Alsi Sinanaj έχει περάσει και από το Mr. Pug ως Head Chef, το Athens Ledra Hotel, το Oozora, το Elias Koukoutsi κ.ά., ενώ τώρα τον βρίσκουμε στο επόμενο βήμα, ως συνιδιοκτήτη των «λύκων». Ο ίδιος, μάλιστα, αγαπά και γνωρίζει τόσο την πρώτη ύλη του που δίνει συμβουλές και μέσω των social media, εκπαιδεύοντας τους… λύκους εκεί έξω, όπως π.χ. ότι το μοσχάρι για να έχει καλύτερη γεύση και υφή πρέπει να σιτέψει για τουλάχιστον 2 εβδομάδες, ώστε να δίνει πιο τρυφερό και νόστιμο αποτέλεσμα.

Ως γκουρού, λοιπόν, του κρέατος, το σερβίρει στον νέο all day χώρο στο Ψυχικό με αίσθηση και ατμόσφαιρα αυλής, όπου τα φώτα  πέφτουν πάνω σε φωτιές, ροτισερί και σχάρες και φυσικά το κρέας και τις ιδιαίτερες κοπές του. Τα ζυμαρικά δεν θα λείψουν από το μενού και όλα δείχνουν ότι με αυτούς τους «λύκους της κουζίνας» δεν θα φοβηθούμε να αναμετρηθούμε και είμαστε σίγουροι ότι θα μας «κερδίσουν» με όπλο τη νοστιμιά.

Info
Wolves of Kitchen
Δ. Βασιλείου 16, 210 6713997.