Τα Amigos ξεφαντώνουν με τα Chili con Carnival parties

amigos
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ξεσκονίστε τις αποκριάτικες στολές σας και ετοιμαστείτε για αποκριάτικα πάρτι στα πιο διάσημα εστιατόρια μεξικάνικης κουζίνας της Αθήνας, με πολλή ζωντανή μουσική και ακόμη περισσότερη μαργαρίτα.

Τα καθιερωμένα Chili con Carnival parties των Amigos Mexican restaurants bar πλησιάζουν κι εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φορέσετε την πιο πρωτότυπη αποκριάτικη στολή σας και απλά να πάρετε μέρος στις δύο ξεχωριστές «talk of the town» μεξικάνικες αποκριάτικες fiestas των Amigos. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου ξεκινά τη γιορτή το Amigos Νέας Σμύρνης και την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου το πάρτι συνεχίζεται στη Γλυφάδα!

Ζήστε δύο «ξέφρενα» βράδια με πολλή live latin μουσική, πάθος για salsa, αλλά και άφθονη frozen μαργαρίτα, μόνο με 5€, από την Tequila Jose Cuervo!

Και επειδή ύστερα από δύο μοναδικές βραδιές μουσικής, χορού, πάθους και άφθονης Tequila Jose Cuervo, σίγουρα θα χρειαστείτε ξεκούραση, οι δυο καλύτερες αμφιέσεις θα κερδίσουν από ένα 3ήμερο (για 2 άτομα) στη μαγευτική Τσαγκαράδα του Πηλίου, σε comfort suite, στο πεντάστερο (5*) 12 Months Luxury Resort

Info
Amigos Mexican Restaurants
Amigos Γλυφάδα, Κύπρου 65Α, 210 8983167, Amigos Νέα Σμύρνη, Μεγ.Αλεξάνδρου 70, 210 9332220.