Ρακί Μεζέ: Το «Καστελόριζο» έγινε... ρακάδικο

raki-meze-to-kastelorizo-egine-rakadiko

ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

Το πρώτο «Καστελόριζο» έκανε στροφή, ανανεώθηκε πλήρως και βαφτίστηκε «Ρακί Μεζέ».

Το ιστορικό πρώτο εστιατόριο του Ομίλου Καστελόριζο στην Καλλιθέα, άλλαξε όνομα και concept κι έγινε «Ρακί Μεζέ». Από τον όμιλο κράτησαν την ποιότητα των πρώτων υλών και τα ολόφρεσκα θαλασσινά, τα πάντρεψαν με την ελληνική παράδοση στις γεύσεις, το ρακοκάζανο, τη μουσική και έφτιαξαν το «Ρακί Μεζέ».

Ο χώρος διαμορφώθηκε από τον Γ. Γαβαλά και τον Γ. Μουρίκη και απέκτησε ύφος «μοντέρνας ταβέρνας», με χαρούμενες χρωματιστές πινελιές και επιρροές ψαράδικου, όπως φωτιστικά-σημαδούρες, σχοινιά, πλεκτή κουρελού στις καρέκλες κτλ.

Ο Νίκος Φωτιάδης επιμελήθηκε τους θαλασσο-μεζέδες του καταλόγου, με τη δική του δημιουργική σφραγίδα, όπως σουβλάκια από τηγανιτό χταπόδι με καραμελωμένα κρεμμύδια και σάλτσα ξυδιού, σαγανάκι λεμονάτο και κοκκινιστό, καλαμαράκια σκορδάτα, μυδόσουπα και πολλές ακόμα άλλες λαχταριστές επιλογές.

Βέβαια, στον κατάλογο παραμένει η φημισμένη κακαβιά αλλά και η σαλάτα «Καστελόριζο». Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε την πρωτότυπη επιλογή «Ρακί Μεζέ» με καραφάκι 100ml που συνοδεύεται από 4 μεζεδάκια στην τιμή των 7€.

Για την παρέα και τους μερακλήδες δοκιμάστε το μενού της παρέας που περιλαμβάνει 8 διαφορετικά πιάτα από τον κατάλογο και ρακί ή κρασί -όλα σε απεριόριστη ποσότητα- με 13€.

Πληροφορίες: Λ. Ελ. Βενιζέλου 334, Τζιτζιφιές, 210 9429027.