Beer Sommelier Course: το σεμινάριο που θα σας κάνει εξπέρ στην μπίρα

genius-in-gastronomy
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Αν δεν αρκείστε απλώς στο να πίνετε την μπίρα, αλλά θέλετε να τη γνωρίζετε κιόλας, το Beer Sommelier Course, ένα πρότυπο, ολοκληρωμένο και πιστοποιημένο πρόγραμμα με κύριο και αποκλειστικό αντικείμενο την μπίρα, θα σας τη συστήσει σε βάθος, ώστε να εμπλουτίσετε ακόμη περισσότερο τις γνώσεις σας και να φτάσετε στον τίτλο του Beer Sommelier.

Γνωρίστε τις ρίζες της μπίρας, την παρασκευή της, τις κατηγορίες της και πολλά άλλα, μέσα από ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τις γνώσεις και την εμβάθυνση στις απαιτούμενες ικανότητες και δεξιότητες που χρειάζονται για να πάρει κανείς τον τίτλο Beer Sommelier.

To σεμινάριο Beer Sommelier Course θα έχει συνολική διάρκεια 16 ώρες, θα διεξαχθεί  Δευτέρα 26, Τρίτη 27, Τετάρτη 28 και Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 12.00 –16.00, ενώ η διάρκεια της εξέτασης θα είναι μία ώρα. Το κόστος για την παρακολούθηση  ανέρχεται στα 350,00€, συν 80,00€ για την πιστοποίηση του Beer Sommelier (παρέχεται επίσης δυνατότητα πιστοποίησης από το φορέα Staregister).

Το σεμινάριο θα εξετάσει τον ορισμό, την ιστορική αναδρομή, την υγεία/διατροφή, τις πρώτες ύλες της μπίρας, ενώ θα συνεχίσει με την παρασκευή της, με τις κατηγορίες της, με πληροφορίες για service-λίστα-τιμοκατάλογο, με τεχνικές εγκατάστασης μηχανημάτων draft beer, αλλά και με το πώς τη συνδυάζουμε σωστά με το φαγητό.

Κατά τη διάρκεια όλων των σεμιναρίων θα υπάρχουν γευστικές δοκιμές από όλες τις κατηγορίες και τις προελεύσεις μπύρας. Επίσης, με κάθε σεμινάριο χορηγείται γνωστικό υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης.

Info
www.geniusingastronomy.gr
2121006520 (13.00–20.00), 6947709991 και 6944441802 (13.00–20.00), απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.