Μεξικάνικο χωρίς γλουτένη στα Ancho Mexican Grill

ancho
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Αν η αποχή από τη γλουτένη αποτελεί κανόνα στη διατροφή σας και ταυτόχρονα σας αρέσει η μεξικάνικη κουζίνα, τα Ancho Mexican Grill σε Κηφισιά και Χαλάνδρι φροντίζουν και για την υγεία σας, αλλά και για την απόλαυση.

Η gluten free στάση διατροφής επικρατεί πολύ τα τελευταία χρόνια κι όσο κι αν κάποιοι την ακολουθούν από τάση, άλλοι αντιμετωπίζουν πραγματικό πρόβλημα δυσανεξίας και η ανάγκη δημιουργίας εστιατορίων που σέβονται αυτή τη δυσανεξία, είναι επιτακτική.

Τα γνωστά food spots ποιοτικού μεξικάνικου street food σε Κηφισιά και Χαλάνδρι, φροντίζοντας συνεχώς να πρωτοπορούν, να βελτιώνονται και να σέβονται τις επιθυμίες των πελατών τους, είναι πια σε θέση να καλύπτουν σε απόλυτο βαθμό τις ανάγκες όσων προτιμούν αλλά, κυρίως, όσων επιλέγουν για λόγους υγείας gluten free προιόντα.

Τα Ancho αντιλαμβάνοντας τις σύγχρονες ανάγκες των κοιλοκακικών και των δυσανεξικών στην γλουτένη προσφέρουν πλέον όλα τα πιάτα του μενού όπως burritos, tacos, nachos, tostadas και quesadillas και σε gluten free εκδόσεις. Οι gluten free επιλογές ωστόσο δεν περιορίζονται στο φαγητό, καθώς υπάρχουν και αρκετές επιλογές μπύρας και άλλων αλκοολούχων χωρίς γλουτένη.

Όλα τους τα πιάτα μπορούν να σερβιριστούν σε κοιλιοκακικούς και δυσανεκτικούς σε γλουτένη πελάτες, με απόλυτη ασφάλεια, καθώς το προσωπικό τους είναι πλήρως καταρτισμένο, ενημερωμένο και εκπαιδευμένο όσον αφορά τα συγκεκριμένα προϊόντα, ενώ ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, σε όλα τα επίπεδα, ώστε να εξαλείφονται οι όποιες πιθανότητες επιμόλυνσης.

Info
Ancho Mexican Grill
Γυφτοπούλου Γρηγορίου 9 & Κολοκοτρώνη, Χαλάνδρι, 210 6801097
Κασσαβέτη 9, Κηφισιά 145 62, τηλ. 21 1183 1882