Η Costa Navarino βραβεύεται και για τις γεύσεις της

westin-taverna STUDIO F

Fusion γεύσεις σε αρμονία με παραδοσιακές συνταγές με την υπογραφή του Χρύσανθου Καραμολέγκου στο εστιατόριο Taverna

ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

«Βραβείo Ελληνικής κουζίνας» κερδίζουν τα εστιατόρια Taverna και Barbouni της Costa Navarino, αναδεικνύοντας την ελληνική γαστρονομία.

Τα εστιατόρια Taverna και Barbouni στο Navarino Dunes της Costa Navarino, ξεχώρισαν στην τελετή των «Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας» ανάμεσα στα κορυφαία εστιατόρια της χώρας μας, που αναδεικνύουν την ελληνική γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα. Ο νέος γαστρονομικός θεσμός του περιοδικού Αθηνόραμα και του Alpha Guide επιβράβευσε σε μια λαμπρή τελετή στη Θεσσαλονίκη, την αφρόκρεμα της ελληνικής κουζίνας. Τα βραβεία εκ μέρους της ΤΕΜΕΣ, παρέλαβε ο κος Andre Scheri, Executive Assistant Manager, Navarino Dunes - Costa Navarino.

Υπό την καθοδήγηση του Chef Χρύσανθου Καραμολέγκου, ενός από τους πλέον δημιουργικούς  και ταλαντούχους σεφ, τα εστιατόρια Taverna και Barbouni παρουσιάζουν μενού που αξιοποιούν τα αγνά προϊόντα της περιοχής, τις πρώτες ύλες από τοπικούς προμηθευτές και φάρμες και δημιουργούν μία ξεχωριστή εμπειρία σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας.

Το εστιατόριο Barbouni με γαλάζιο φόντο

Η προσέγγιση στα δύο εστιατόρια, ακολουθεί τη φιλοσοφία της Costa Navarino, για την αναβάθμιση και προώθηση της τοπικής και ελληνικής γαστρονομίας, αξιοποιώντας τις πρώτες ύλες της περιοχής, αλλά και τα προϊόντα από τους κήπους και ελαιώνες του προορισμού.

To εστιατόριο Barbouni, σε συνεργασία του chef με τον Executive Chef του Navarino Dunes Άγγελο Καλλιντέρη και την ομάδα του, παρουσιάζει υψηλή κουζίνα σε ένα μοναδικό σκηνικό, πάνω στην παραλία The Dunes Beach. Κεντρικός άξονας του μενού είναι το φρέσκο ψάρι, ενώ οι πρώτες ύλες προέρχονται από τα μποστάνια και τους βοτανόκηπους της Costa Navarino.

Fusion γεύσεις σε αρμονία με παραδοσιακές συνταγές συνθέτουν μια εμπνευσμένη γευστική εμπειρία, με την υπογραφή του Χρύσανθου Καραμολέγκου και της ομάδας του, στο εστιατόριο Taverna.  Ευφάνταστες παραλλαγές αγαπημένων συνταγών και εποχιακά συστατικά, συνδυάζονται σε ένα μενού που παρουσιάζει μοναδικά ελληνικά πιάτα.