Εν αναμονή μιας «νόστιμης» άφιξης στη Βουλιαγμένη

en-anamoni-mias-nostimis-afiksis-sti-bouliagmeni

ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Μια δυναμική γευστική άφιξη, που ακούει στο όνομα «Βakù», ετοιμάζει το ξενοδοχείο Margi στη Βουλιαγμένη κι εμείς ανυπομονούμε.

Τι κοινό έχει το ξενοδοχείο The Margi στη Βουλιαγμένη με τον chef Παναγιώτη Γιακαλή; Την απάντηση δίνει η νέα γευστική πρόταση του ξενοδοχείου The Margi που ακούει στο όνομα «Βakù».

Σε έναν εντυπωσιακό χώρο με άποψη, πίσω από το εκκεντρικό «paravan», ανακαλύπτεις ένα ζεστό και φιλικό σπίτι, διακοσμημένο με συλλεκτικά χαλιά αγορασμένα από τα βάθη της Κασπίας και συγκεκριμένα από την πόλη Βakù, απ΄ όπου προέρχεται και η ονομασία του εστιατορίου.

Εκεί, ο αρχιτέκτονας Γιάγκος Αγιοστρατίτης, ο οποίος σχεδίασε και διακόσμησε το χώρο, υποδέχεται μαζί με τον αδελφό του Θοδωρή τους επισκέπτες τους, ενώ ο chef Παναγιώτης Γιακαλής, που έχει περάσει από την κουζίνα τόσο της Σπονδής όσο και του Le Bistrot στο Παρίσι, αποτελεί εγγύηση για τα πιάτα και την κάρτα του νέου εστιατορίου που ανοίγει τις πόρτες του.

Γεύσεις διεθνούς κουζίνας συνδυάζονται μοναδικά με τοπικά ελληνικά προϊόντα, δημιουργώντας πιάτα, όπως το κριθαροτό παντζαριού, ο μπακαλιάρος με πουρέ πατάτας και το Rib Eye από Angus Beef με sauce béarnaise.

Πληροφορίες: Βakù, Λητούς 11, Βουλιαγμένη, www.themargi.gr , 210 9670924, 38-45€.