Το μεσογειακό κοκτέιλ έχει τη γιορτή του φέτος το καλοκαίρι

Το Mediterranean Cocktail Festival by Skinos (θα) είναι γεγονός από τις 11 Ιουνίου έως και την 1η Ιουλίου από το Skinos Mastiha Spirit, το μεγαλύτερο επώνυμο Ελληνικό λικέρ σε πωλήσεις στην Ελλάδα και το πρώτο σε εξαγωγές σε πάνω από 15 χώρες.

Από τις 11 Ιουνίου έως και την 1 Ιουλίου, περισσότερα από 500 bars σε 20 πόλεις και 8 χώρες θα σερβίρουν Skinos cocktails φτιαγμένα με υλικά της μεσογειακής φύσης, στο πλαίσιο του Mediterranean Cocktail Festival. Φιλοξενία, ηλιόλουστη διάθεση, διασκέδαση, φρεσκάδα, ποιότητα και ξεχωριστή γεύση είναι μόνο κάποιες από τις θεμελιώδεις αξίες του "Μεσογειακού Cocktailing", κατά προέκταση και του φεστιβάλ.

Η φιλοσοφία των μεσογειακών cocktails και bartending έχει να κάνει με τη φιλοξενία και την έμπνευση των επαγγελματιών του χώρου από τις υπέροχες πρώτες ύλες που γεννιούνται στις ακτές της Θάλασσας της Μεσογείου. Με το Mediterranean Cocktails Festival, τη μεγαλύτερη γιορτή Μεσογειακού Cocktail, η εμπειρία αυτή συνδυάζεται με την ευκαιρία να κερδίσουμε ταξίδια και μοναδικά βραβεία που ψηφίζει το κοινό. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ (1/6 με 1/7) οι καταναλωτές θα επισκέπτονται τα μπαρ που συμμετέχουν και θα ψηφίζουν το αγαπημένο τους signature cocktail στο www.skinosmcf.com. Συμμετέχοντας στον Διαγωνισμό τα μπαρ θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μια μοναδική εμπειρία Skinos στην πατρίδα της μαστίχας, τη Χίο.

Συμμετοχές για bars: Για να συμμετάσχετε σε αυτή την γιορτή της Μεσογείου μπείτε μέχρι τις 30 Απριλίου στο www.skinosmcf.com
και καταχωρήστε τη δικιά σας signature συνταγή.

διαβάστε επίσης
  • ΟΛΑ
  • ΓΕΥΣΗ