Λάβετε θέσεις για το The Coffee Show

coffee-show
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Οι επαγγελματίες του καφέ σίγουρα έχουν πολλά να κάνουν στις 17 και 18 Απριλίου που ξεκινά το The Coffee Show στον Πολυχώρο Πολιστιμού «Αθηναΐς».

Οι ημέρες του The Coffee Show, όπου ο καφές παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που του αξίζει, σχεδόν έφτασαν και η εκπαιδευτική έκθεση για επιχειρήσεις, baristi & επαγγελματίες του καφέ ξεκινά. Μια έκθεση αφιερωμένη στον καφέ και την κουλτούρα του, με εστίαση στην εκπαίδευση και κατάρτιση μέσα από σεμινάρια, coffee tastings κι επιδείξεις.

Την Τρίτη 17 και την Τετάρτη 18 Απριλίου από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ο Πολυχώρος Πολιτισμού «Αθηναΐς» θα μετατραπεί στη μέκκα του καφέ, με Έλληνες και διεθνείς ειδήμονες να βρίσκονται εκεί για να εκπαιδεύσουν τις αισθήσεις μας μέσω των 30 σεμιναρίων (που αφορούν σε εκλεκτές ποικιλίες καφέ από όλο τον κόσμο και τα στάδια που μεσολαβούν από τη φάρμα έως το φλιτζάνι του καταναλωτή, αλλά και σεμινάρια σχετικά με τις τεχνικές και τα μέσα που συμβάλλουν στην εξασφάλιση του γευστικού προφίλ του καφέ) που θα πραγματοποιηθούν στα 3 Stages. Ταυτόχρονα, θα υπάρχουν γευστικές δοκιμές σε καφέδες από όλο τον κόσμο και γνωριμία με καινοτόμα business models και εξοπλισμούς που θα γίνεται και στα περίπτερα των εκθετών.

Δείτε αναλυτικά όλα τα σεμινάρια του διημέρου της έκθεσης εδώ και εξασφαλίστε το εισιτήριό σας για το ταξίδι στον μαγικό κόσμο του καφέ όσο είναι καιρός!

Info
The Coffee Show
17 & 18 Απριλίου, ωράριο λειτουργίας: 10.00–18.00
Πολυχώρος Πολιτισμού «Αθηναΐς»
Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, Αθήνα
Εισιτήρια: Προπώληση Online μέσω viva.gr, 10€ το Διήμερο. Λήξη προπώλησης: 16/04/18. Εισιτήρια θα πωλούνται επίσης, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης στην είσοδο (17-18/4/2018, 10πμ-6μμ): 15€ το Διήμερο & 10€ το Μονοήμερο.