Μπίρα με μήνυμα (κυριολεκτικά)

beer-ripples
ΤΡΙΤΗ, 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Η αλκοολούχος βιομηχανία έχει αποκτήσει τη δική της εκδοχή ηλεκτρονικής «latte art» με την εφεύρεση μιας προγραμματιζόμενης μηχανής που εκτυπώνει εικόνες και κείμενο πάνω σε αφρό μπύρας χρησιμοποιώντας ένα βρώσιμο μελάνι με βάση τη βύνη!

Η Beer Ripples έχει δημιουργηθεί από μια εταιρεία που εδρεύει στο Μέριλαντ και έχει ήδη ξεκινήσει μια παρόμοια εκδοχή του προϊόντος που τυπώνει σχέδια σε αφρό καφέ.

Η συσκευή μπύρας, ωστόσο, χρησιμοποιεί ένα ειδικό μελάνι για να δημιουργήσει «όμορφες εικόνες υψηλής ανάλυσης» σε αφρώδη μπίρα. Η διαδικασία εκτύπωσης διαρκεί έως και 11 δευτερόλεπτα και μπορεί να αναπαράγει εικόνες και κείμενο. Ο εκτυπωτής λειτουργεί με μια οθόνη αφής συνδεδεμένη με WiFi και ταιριάζει σε ποτήρια ύψους 18εκ.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από τη βιβλιοθήκη εικόνων της εταιρείας ή, εναλλακτικά, μπορούν να κάνουν λήψη της δωρεάν εφαρμογής Ripples, διαθέσιμης σε συσκευές iOS και Android, και να προσθέσουν μία από τις δικές τους εικόνες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Beer Ripples, Yossi Meshulam, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάσαμε τις Beer Ripples και φέρνουμε την ίδια υπηρεσία στις μπύρες που έχουμε τα τελευταία δύο χρόνια με τον καφέ. Έχουμε ήδη σερβίρει εκατομμύρια Ripples με πελάτες όπως το Hilton, Lavazza, Four Seasons, καθώς και εστιατόρια και καφετέριες σε όλο τον κόσμο. Τώρα, οι χώροι που σερβίρουν μπύρα, από παμπ και κλαμπ μέχρι ξενοδοχεία και αθλητικούς χώρους, μπορούν να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες για εμπλοκή, πίστη και συναισθηματική σύνδεση που παρέχει η Ripples».

Η συσκευή διατίθεται προς το παρόν μόνο στις ΗΠΑ και στον Καναδά και προορίζεται για εμπορική και όχι για προσωπική χρήση. Κοστίζει 3,000 δολάρια ΗΠΑ και απαιτεί επιπλέον ετήσια συνδρομή ύψους 1.500 δολαρίων. Περιλαμβάνει αρκετό μελάνι για 6.000 εκτυπώσεις το χρόνο.

Δείτε video του CNBC για την μηχανή Coffee Ripple εδώ.

Πηγή: www.krasiagr.com