Τα Street Food and Tunes γιορτάζουν την… Πρωτοχρονιά

street-food-tunes
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Έπειτα από μια πολύμηνη διακοπή, το πιο αγαπημένο street food party επιστρέφει με μία ολοήμερη «πρωτοχρονιάτικη» extravaganza την Κυριακή 22 Απριλίου.

Αν η φετινή Πρωτοχρονιά σας βρήκε να μην κάνετε τίποτα ιδιαίτερο, έχετε μια δεύτερη ευκαιρία να την ξαναγιορτάσετε, λίγο διαφορετικά, αυτή την Κυριακή 22/4 στο Buba bistrot exotique της Κηφισιάς.

Τι εννοούμε; Κάθε χρόνο τον Απρίλη, γιορτάζεται στην Ταϊλάνδη η αλλαγή του αστρολογικού έτους, σε ένα πολύχρωμο φεστιβάλ. Αυτή την Κυριακή, λοιπόν, θα «διακτινιστούμε» ως εκεί με τα Street Food and Tunes, μέσω του Buba bistrot exotique στην Κηφισιά, με την υπογραφή του deBόp και του Κωνσταντίνου Ζουγανέλη και ένα πρόγραμμα που δεν θα του λείψει τίποτε! Από street food παραδοσιακές μαγειρικές, dj line up πολλών αστέρων, live μουσική από τους Athens Gypsy All Stars, μέχρι ακροβατικά, tattoo events, bazaar με πολυαγαπημένα ελληνικά brands, ακόμη και παιδικό παιχνίδι, όλα θα «παίζουν» αυτή την Κυριακή.

Ο όμορφος χώρος του Buba

Η ανοιχτή κουζίνα του Buba, που θα μετατραπεί σε street food καντίνα με πιάτα από 4 έως 6€ θα περιλαμβάνει:
1. Spring Rolls: τηγανιτά ανοιξιάτικα ρολά με λαχανικά και sweet n' sour σάλτσα (€4)
2. Som Tam Carrot: σαλάτα με φρέσκα φασόλια, τοματίνια, φιστίκια, κόλιανδρο, μοσχολέμονο, γαρίδες και sauce ψαριού (€4)
3. Vietnamese BBQ pork: μαριναρισμένα κομμάτια χοιρινού σε lemongrass & caramel sauce ψημένα στο BBQ (€5)
4. Green Curry with Chicken: κοτόπουλο με πράσινο curry, γάλα καρύδας και λαχανικά (€5) - συνοδεύεται από ρύζι γιασεμί (€1) (προαιρετικά)
5. Phad Thai: noodles ρυζιού με γαρίδες, λαχανικά, αυγό, φυστίκια, tamarind sauce και thai chili (€6)

Στο εσωτερικό μπαρ, αλλά και στο μπαρ της πίσω αυλής, θα σερβίρονται σε τιμές happy hour τροπικά cocktails με Havana Club:
1. Frozen Daquiri: Havana Club Añejo 3yo, φρεσκοστυμμένος χυμός lime, ζάχαρη, maraschino (€6)
2. Thai Zombie: Havana Club Añejo 3yo (λευκό), Havana Club Añejo 7yo (μαύρο), passion fruit, anana, lemon, ginger, spices  (€7)

Στα decks θα παρελάσει το team του Up Festival  -για να μας δώσει μία γεύση από όλα όσα περιμένουμε στο φετινό φεστιβάλ στην Αμοργό- o ίδιος ο Κωνσταντίνος Ζουγανέλης -κατά κόσμον General Conzou- με τις multi-culti μουσικές που όρισαν το guru και το buba και ο party starter Σταύρος Παπαδημητρίου.

Oι Athens Gypsy All Stars, με την «περιπατητική» μπάντα τους θα κινούνται στο χώρο με αυθεντικό gypsy swing, σαξόφωνα, κόντραμπάσο, ακορντεόν και τουμπερλέκια! Το Parity Tattoo θα βρίσκεται μαζί μας με τα μοναδικά του prints και μπλουζάκια και στην μπροστινή αυλή του buba θα στηθεί ένα bazaar ρούχων και αξεσουάρ από πολυαγαπημένα ελληνικά brands. Από τις 14:30 έως και τις 17:00 στο πολύχρωμο πατάρι του buba, θα αναλάβει η εικαστικός Έφη Φουρίκη να ψυχαγωγήσει τους μικρούς μας επισκέπτες (4-10 ετών) με ένα δημιουργικό παιχνίδι ζωγραφικής!

Εκπλήξεις με ακροβατικά show, ζογκλέρ, surf ρεμπέτικα, ακόμη και βεγγαλικά είναι στο πρόγραμμα κι εμείς δεν μπορούμε παρά να σας δώσουμε ραντεβού εκεί, την Κυριακή 22 του μήνα για ένα Street Food and Tunes που θα αποτελέσει μετά τυμπανοκρουσιών, τον πιο party προάγγελο των όσων σας ετοιμάζονται για το μέλλον!

Info
Street Food and Tunes στο Buba bistrot exotique
Παπαδιαμάντη 4 Κηφισιά
Κυριακή 22/4 (12.00-24.00)