Ένα φεστιβάλ όλο γεύση έρχεται στην Τεχνόπολη

festibal-ellada-giorti-geuseis
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Στις 4, 5 και 6 Μαΐου, το φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις, 2018» σκοπεύει να αποτελέσει μια γιορτή στο κέντρο της Αθήνας, με πρωταγωνιστή τη γεύση.

Τα ελληνικά διατροφικά προϊόντα (πρωτογενή και μη) με κοινό χαρακτηριστικό τη βεβαιωμένη ποιότητα θα έχουν τον πρώτο ρόλο στις αρχές Μαΐου στην Τεχνόπολη, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις», που θα αποτελέσει μια πολυεπίπεδη εκδήλωση.

Αυτές τις 3 ημέρες, οι καλύτεροι μικροί Έλληνες παραγωγοί θα βρεθούν στον ατμοσφαιρικό χώρο της Τεχνόπολης και θα δώσουν σε όλους εμάς τη δυνατότητα να τους γνωρίσουμε, να δοκιμάσουμε τα εκλεκτά προϊόντα τους και να τα προμηθευτούμε.

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες είναι εταιρίες που παράγουν κατά βάση τυποποιημένα προϊόντα προσβάσιμα στον καταναλωτή ή που παράγουν προϊόντα με ποιοτικούς οργανοληπτικούς χαρακτήρες, οι οποίοι έχουν προκύψει ή θα προκύψουν μέσα από δοκιμές της ομάδας κριτικών γεύσης του «Αθηνόραμα» και του «Αθηνόραμα Umami» ή που παράγουν προϊόντα, τα οποία έχουν διακριθεί ή βραβευθεί σε ανάλογες διεθνείς εκθέσεις ή διαγωνισμούς. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τους εκθέτες.

Και φέτος οι γευστικές εκδηλώσεις θα γίνουν στον εξωτερικό χώρο της Τεχνόπολης, όπου θα στηθεί μία ανοιχτή κουζίνα και θα είναι προσβάσιμες σε όλους τους επισκέπτες χωρίς επιπλέον χρέωση.

Πέρα από τις νοστιμιές των μικρών Ελλήνων παραγωγών, το Φεστιβάλ θα δώσει την ευκαιρία να απολαύσουμε μοναδικές street food γεύσεις για να κάνουμε αυτήν την τριήμερη βόλτα ακόμα πιο νόστιμη!

Το Φεστιβάλ ανοίγει για το κοινό την Παρασκευή 4/5/2018: 5 - 11 μ.μ. και συνεχίζεται το Σάββατο 5/5/2018: 11 π.μ.- 11 μ.μ. και την Κυριακή 6/5/2018: 11 π.μ.- 9 μ.μ. με γενική είσοδο 6 ευρώ και εισιτήριο για όλο το τριήμερο 10 ευρώ (παιδιά κάτω των 12 ετών, δωρεάν).  

Info
«Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις»
Τεχνόπολη Γκάζι
4,5 και 6/5