Το Sani Gourmet επιστρέφει

sani-gourmet
ΤΡΙΤΗ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Στις 11 με 15 Μαΐου το Sani Gourmet θα είναι γεγονός, με πολλούς καταξιωμένους σεφ και νέα διεθνή ταλέντα της γαστρονομίας.

Αποτελώντας ένα φεστιβάλ γεύσης που καθιερώθηκε ως θεσμός από το 2006 στις συνειδήσεις ειδημόνων και μη, το Sani Gourmet επιστρέφει και φέτος, στις 11-15 Μαΐου, με δημιουργίες βραβευμένων Ελλήνων σεφ, νέων ταλέντων αλλά και διεθνών, καταξιωμένων σεφ, με αστέρια Michelin, στέλνοντας τους επισκέπτες του ένα γευστικό ταξίδι, επηρεασμένο από τις διεθνείς τάσεις στη γαστρονομία.

Φέτος, με θέμα «Rising Stars Part 3», το Sani Gourmet συνεχίζει για τρίτη συνεχή χρονιά την παρουσίαση καταξιωμένων σεφ, αλλά και νέων ταλέντων του διεθνούς γαστρονομικού στερεώματος που εκφράζουν με τα μενού τους τις διεθνείς τάσεις στη γαστρονομία. 

Με αυτή τη φιλοσοφία, για πέντε ημέρες οι συμμετέχοντες σεφ θα μαγειρέψουν στις κουζίνες των εστιατορίων Water, Fresco, Katsu και Byblos του Sani Resort, γεφυρώνοντας δημιουργικά τα γαστρονομικά βιώματα από τους τόπους καταγωγής, διαμονής ή έμπνευσής τους με τις ιδιαίτερες τεχνικές τους. 

Συγκεκριμένα, θα λάβουν μέρος ο βραβευμένος Ιταλός Saverio Sbaragli, ο επί δεκαετία συνεργάτης και executive chef του Hakkasan Group Αμερικανοκορεάτης Akira Back, ο μινιμαλιστής Ολλανδός Remco Kuijpers που αναδεικνύει τα υλικά σε «αστέρια» των πιάτων του, ο Γερμανός Bjorn Swanson που κατάφερε να βραβευθεί με αστέρι Michelin έξι μόλις μήνες μετά τα εγκαίνια του εστιατορίου του, Golvet, το γαστρονομικό «φαινόμενο» Alan Geaam, ο αυτοδίδακτος Λιβανέζος διαχειρίζεται πλέον τέσσερα εστιατόρια στο Παρίσι, ο Αργεντινός με ιταλικές ρίζες Paulo Airaudo, ο καλλιτέχνης της fusion γαλλοϊαπωνικής κουζίνας Ιάπωνας Ryohei Kawasaki και ο Ιταλός Umberto de Martino.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το φετινό πρόγραμμα.