242 βραβευμένα ελαιόλαδα προς… δοκιμή

elaiolado
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Αυτό το Σάββατο δοκιμάζουμε ελαιόλαδα στο Ζάππειο.

Μια μοναδική γευστική δοκιμή των 242 βραβευμένων ελαιολάδων του διεθνούς διαγωνισμού Athena International Olive Oil Competition που μόλις ολοκληρώθηκε στους Δελφούς ετοιμάζει η Vinetum αυτό το Σάββατο, προσκαλώντας  κυρίως τους επαγγελματίες του χώρου, αλλά και το κοινό, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μερικά από τα πιο σπάνια και καλύτερα ελαιόλαδα στον κόσμο και να ανακαλύψετε πρωτόγνωρες γεύσεις από κορυφαία και πολυβραβευμένα ελαιοτριβεία της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και φυσικά της Ελλάδας.

Τα 242 βραβευμένα ελαιόλαδα που θα συμμετάσχουν έχουν λάβει 13 μεγάλα χρυσά μετάλλια, 100 χρυσά μετάλλια, 89 αργυρά και 40 χάλκινα από Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Κροατία, Πορτογαλία, Τυνησία, Γαλλία, Τουρκία, Ισραήλ, Βραζιλία και Μαρόκο.

Τα ελαιόλαδα θα παρουσιαστούν όλη την ημέρα σε διάταξη stand up/self pour και ο επισκέπτης θα αυτοεξυπηρετείται, επιλέγοντας ελεύθερα τι θα δοκιμάσει. Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες, για τους οποίους η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ για το κοινό κοστίζει 20 ευρώ.

Info
Γευστική δοκιμή ελαιολάδου
28/4 στις 12.00-20.00 (18.00-20.00 τελετή απονομής)
Ζάππειο Μέγαρο Αθήνα
www.athenaoliveoil.gr