Κρασί και τέχνη πάνε μαζί στην KLM

klm-wine
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΜΑΙΟΥ 2018

Πέντε νέες προτάσεις κρασιού προσφέρονται στους επιβάτες της World Business Class της KLM αυτή την άνοιξη και μάλιστα σε φιάλες που απεικονίζουν πίνακες.

Το ταξίδι σίγουρα θα είναι πιο ευχάριστο με την KLM, γι’ αυτούς που απολαμβάνουν το κρασί, αφού εντάσσει ξεχωριστές ετικέτες στη λίστα κρασιών της, με 5 νέες προτάσεις.

Οι φιάλες φέρουν ετικέτες που απεικονίζουν πίνακες από το μουσείο Rijksmuseum και αντικατοπτρίζουν το θέμα «Άνοιξη», μέσα από έργα διάσημων Ολλανδών ζωγράφων της Χρυσής Εποχής.

Οι πέντε πίνακες στις ετικέτες των εξαιρετικών κρασιών της λίστας περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα έργα «Ο Μικρός Δρόμος» του Johannes Vermeer και «Το Κορίτσι με το Μεγάλο Καπέλο» του Caesar Boëtius van Everdingen. Ο πίνακας στην κάθε ετικέτα υποδεικνύει με κάποιο τρόπο τα αρώματα και τις γεύσεις του κρασιού, όπως για παράδειγμα, το «Κορίτσι με το Μεγάλο Καπέλο» αντιπροσωπεύει ένα φρέσκο  Esterházy Grüner Veltliner.

Τα πέντε κρασιά της άνοιξης επιλέχθηκαν από το Wine Panel της KLM για την World Business Class. Το πάνελ δοκιμάζει την ποιότητα των κρασιών, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις αλλαγές που γίνονται στη γεύση των κρασιών, οι οποίες οφείλονται  στο μεγάλο υψόμετρο.

Έτσι, οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον πλούτο της ολλανδικής κουλτούρας μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η KLM, αφού η συνεργασία με το Activin Wine Group και το μουσείο Rijksmuseum πραγματοποιήθηκε με αυτό το στόχο.

Info
https://www.klm.com/travel/nl_en/prepare_for_travel/on_board/dining_on_board/dining_in_business_class.htm